Serile de august aduc spectacole gratuite în aer liber la Veranda Mall

0

În perioada 10-25 august, cei ce vor să profite din plin de ultima lună de vară pot petrece serile de august la Veranda Mall, unde sunt așteptați la spectacole gratuite pentru copii și adulți, puse în scenă în amfiteatrul în aer liber. Programul include reprezentații de teatru, magie, acrobații, ventrilocie, dans, stand-up, artiști îndrăgiți asigurând distracția spectatorilor de toate vârstele.

Pe parcursul lunii august zona Obor devine centrul distracției din capitală prin seria de evenimente Seri de August pe Verandă. Accesul la toate spectacolele este gratuit, acestea având loc în zilele de miercuri și joi, în amfiteatrul în aer liber.

Programul este unul divers, presărat cu momente inedite de magie, acrobații, ventrilocie, pe care le urmărești, de obicei, de acasă la show-uri de divertisment, dar și reprezentații de teatru în aer liber, pentru copii, dar și pentru publicul matur.

Iată ce include programul evenimentelor gratuite Seri de August pe Verandă:

Spectacole pentru copii între orele 18:30 – 21:00

  • 10 AUGUST

Reprezentație de Bubble Show.

Gasoline Brothers – spectacole de circ/acrobații/jonglerii.

  • 17 AUGUST

Teatru de copii – trupa de teatru Cristi Toma cu piesa „Aventurile lui Păcală”.

Spectacol pentru copii – Kids Mim Show.

  • 24 AUGUST

Spectacol de ventrilocie cu singura actriță ventriloc din România – Crina Zvobodă le face cunoștință tuturor copiilor cu păpușile sale vorbitoare și va susține un super spectacol.

Happy Chemistry.

Spectacole pentru adulți între orele 19:30 – 20:30

  • 11 AUGUST

Spectacol de magie susținut de Bogdan Muntean, fost participant la Românii au Talent.

  • 18 AUGUST

Trupa de teatru Cristi Toma cu piesa de comedie: „Cerere în căsătorie” de A.P.Chekhov.

  • 25 AUGUST

Show de stand-up comedy – Ana-Maria Calița și Roxana Condurache, participante la iUmor.

Dacă vrei să petreci serile de august în aer liber, Veranda Mall, alături de artiști consacrați, te invită să iei loc în amfiteatru și să te bucuri de spectacole.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.