Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seri de documentare la Festivalul Schimbării

0

Asociația A.R.T. Fusion a pregătit în cadrul Festivalului Schimbării, care va avea loc între 26 și 27 iulie, la ceainăria ArCuB, două seri de documentare.

Astfel, sâmbătă și duminică, de la ora 20:30, veți avea ocazia să fiți CINE-SCHIMBĂTORI în cadrul Festivalului Schimbării. Împreună vom putea urmări două documentare cu totul speciale.

cine-schimbator

Sâmbătă, cu sprijinul Asociației DocuArt (http://docuart.ro/), vom proiecta documentarul „Speranțe la vânzare” (Hopes for sale). Filmul include interviuri cu fete din România care au fost vândute cu scopul de a fi exploatate sexual în străinătate sau în România.

Duminică vă invităm la „Shady Side of Chocolate” (http://www.shady-chocolate.com/en), un documentar despre industria ciocolatei și munca infantilă.

La finalul documentarelor, vă invităm să dezbatem problematicile prezentate și să încercăm să găsim și soluții pentru ele.

Ce este Festivalul Schimbării?

Un eveniment care își propune să îi încurajeze pe oameni să facă schimbări în bine, în societatea în care trăiesc.

Întregul Festival a fost gândit în așa fel încât fiecare dintre participanți să fie un actor al schimbării, în fiecare dintre activităție pe care A.R.T. Fusion le-a pregătit.

Timp de două zile, în cadrul evenimentului, vă invităm să fiți nu doar CINE-SCHIMBĂTORI, ci și GLOB-ACTORI la ateliere de educație globală, CITITORI la Biblioteca Vie sau
SPECT-ACTORI la piesele de Teatru  Forum și Teatru Imagine.

Tot în cadrul Festivalului, veți putea vedea expoziția „Planeta Pata Rât” , realizată de Dampo Photography (vezi aici pagina de Facebook a expoziției – https://www.facebook.com/DampoStudio), o incursiune superficială în ceea ce presupune viața a peste 1000 de suflete care își câștigă existența adunând plastic și metal de pe groapa de gunoi a orașului Cluj-Napoca.

Intrarea este liberă!

Vrei să faci o schimbare în comunitatea ta? Vino la Festival și susține proiectul pe GoGetFunding – http://gogetfunding.com/project/festival-of-change-festivalul-schimbarii

Agenda Festivalului Schimbării:

11:00 – 14:00 – Atelierele de educație globală

14:00 – 18:00 – Biblioteca Vie

18:00 – 20:00 –Teatru Imagine (26.06) /Teatru Forum (27.07)

20:30 – Seara de documentare

Mai multe detalii pe pagina de eveniment a Festivalului – https://www.facebook.com/events/320967961405118/

***

Despre Asociația A.R.T. Fusion (http://artfusion.ro/)

A.R.T. Fusion a luat naștere din dorința de a face o schimbare și din pasiune pentru Teatru Forum. În 2005, șapte tineri motivați să producă o schimbare în viața tinerilor și îndrăgostiți de metoda teatru forum s-au reunit, undeva într-un beci din București, și au ajuns la concluzia că au nevoie de o organizație a lor. Nu știau foarte multe despre ce înseamnă ONG-urile în general.

Știau sigur că vor să producă o schimbare în comunitatea în care trăiesc, că au descoperit metoda perfectă pentru așa ceva – teatru forum, că vor ca și alți tineri să o descopere și că au alături oameni dragi și cu pasiuni comune.

Misiunea A.R.T. Fusion estea ceea de a crea schimbare socială prin responsabilizarea oamenilor din comunitate, iar vizunea este aceea a unei lumi în care fiecare este conștient de rolul lui în societate la nivel global și aduce o schimbare în comunitatea în care vrea să trăiască. Asociația își desfășoară proiectele pe două dimensiuni, globală și socială.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.