Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Serata de Crăciun – proiect caritabil pentru Complexul de Servicii Sociale “Sfântul Nicolae”

0

Aflat la cea de-a X-a ediție, „Serata de Crăciun” este un proiect caritabil desfășurat de Asociația Studenților la Istorie „Dacia” pentru copiii a căror realitate este una lipsită de sprijinul material al familiei. Dorim să îndeplinim, cu ocazia sărbătorile de iarnă, măcar câteva dintre visurile copiilor aflați în plasament la Complexul de Servicii Sociale „Sfântul Nicolae”, prin desfășurarea unui program de strângere de fonduri și de produse (alimente, materiale școlare, dulciuri, hăinuțe și jucării).

serata

Pentru a le oferi celor mici clipe de bucurie, anul acesta Serata de Crăciun va cuprinde evenimente precum Donarea de sânge la spitalul Floreasca (25 noiembrie – 8 decembrie), Seara de film la Cinema Patria (2 decembrie, ora 19:00), Împărțirea de prăjituri și băuturi calde (2-10 decembrie 2014), Împodobirea bradului de Crăciun (4 decembrie 2014), Târg de produse handmade (8-9 decembrie) la Facultatea de Istorie, Licitaţie de produse la Merci Charity Boutique (8 decembrie, ora 19:00) şi Petrecerea de Crăciun (9 decembrie 2014) în Hangover Club.

Evenimentul central al Seratei va avea loc pe data de 11 decembrie 2014, ora 14:00, la Facultatea de Istorie – o serbare de Crăciun, acompaniată de colinde, teatru de păpuşi și voie bună. Copiii se vor bucura de prezența lui Moș Crăciun, cel care le va oferi cadourile mult aşteptate.

Mai multe detalii despre programul campaniei puteţi găsi aici.

Vă așteptăm la sediul ASID (sala 103, et.1, Facultatea de Istorie, Bld. Regina Elisabeta, nr.4-12) între 2-11 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, să ne ajutaţi să transformăm perioada sărbătorilor de iarnă a acestor copii ȋn momente de fericire.

Asociaţia Studenţilor la Istorie „Dacia” este asociaţia reprezentativă a studenţilor din Facultatea de Istorie din Universitatea din Bucureşti. Promovăm voluntariatul şi implicarea civică şi socială, printr-o gamă variată de evenimente ştiinţifice, culturale, sportive și sociale.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.