Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminarul „STUDENTII versus CORUPTIA” / Bucuresti 28 februarie 2011

0

Centrul de Educatie non-Formala CEnF organizeaza Seminarul „STUDENTII versus CORUPTIA” ce va avea loc LUNI 28 februarie 2011 orele 15.00 – 17.00  la Casa Studentilor Bucuresti (Calea Plevnei 61). Seminarul va fi sustinut de experti din cadrul Directiei Generale Anticoruptie Bucuresti, in colaborare cu Asociatia Pro Democratia.

Participantii vor afla prin explicatii, dezbateri si proiectii video :

Ce este coruptia si ce nu este coruptia;
Ce reprezintă o faptă de coruptie, unde o intalnim si cum ne protejam de ea;
Cine este pedepsit  – cel care da mita, cel care o primeste, sau cel care doar priveşte;
Unde sesizăm o faptă de corupţie;
Cazuri de coruptie, etc

Tinerii vor avea posibilitatea sa puna intrebari si sa discute despre problemele din acest domeniu, cat si despre experientele personale. Toti participantii vor primi materiale informative foarte utile despre acest subiect de mare actualitate.

Intrarea este libera.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.