Seminarul „STUDENTII versus CORUPTIA” / Bucuresti 28 februarie 2011

0

Centrul de Educatie non-Formala CEnF organizeaza Seminarul „STUDENTII versus CORUPTIA” ce va avea loc LUNI 28 februarie 2011 orele 15.00 – 17.00  la Casa Studentilor Bucuresti (Calea Plevnei 61). Seminarul va fi sustinut de experti din cadrul Directiei Generale Anticoruptie Bucuresti, in colaborare cu Asociatia Pro Democratia.

Participantii vor afla prin explicatii, dezbateri si proiectii video :

Ce este coruptia si ce nu este coruptia;
Ce reprezintă o faptă de coruptie, unde o intalnim si cum ne protejam de ea;
Cine este pedepsit  – cel care da mita, cel care o primeste, sau cel care doar priveşte;
Unde sesizăm o faptă de corupţie;
Cazuri de coruptie, etc

Tinerii vor avea posibilitatea sa puna intrebari si sa discute despre problemele din acest domeniu, cat si despre experientele personale. Toti participantii vor primi materiale informative foarte utile despre acest subiect de mare actualitate.

Intrarea este libera.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează