Seminarul: „Spiritualitatea in viata”

0

SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala www.solisis.org , va invita marti 10 mai, la Seminarul: „Spiritualitatea in viata”.

Va invitam la un seminar in care sa intelegem cum transpunem „spiritualul” in viata noastra de zi cu zi, cum traim intr-un plan de constiinta elevata dar si aici, intr-o lume imperfecta, in acelasi timp.

Cum transformam teoria in realitate? Sau mai precis cum reusim sa o traim?

In om exista doua naturi (mentionate in toate curentele spirituale principale, budism, crestinism, hermetism…etc), natura materiala si natura spirituala. Prima natura este mortala, conform starii biologice, si a doua imortala in virtutea centrului fiintei noastre divin, interior.
Partea interioara a omului vrea sa revina la originea sa, si asta conduce la cautarea spirituala.
Partea exterioara, materiala, constiinta individuala, cauta realizarea sa in materie.
Astfel divinul este inlantuit in materie, pana in momentul in care percepem subtila chemare a naturii noastre divine.

Sunt multi astazi care vehiculeaza multe teorii, dar orice cunoastere poate ramane la nivel intelectual sau o putemmanifesta in viata noastra.

Adevarata spiritualitate inseamna ca spiritul prin intermediul sufletului devine manifestat concret in relatiile noastre, la serviciu, in fiecare minut trait pe acest pamant.
Atunci poate fi vorba de o persoana spirituala, pentru ca in ea, spiritul straluceste, radiaza, a devenit vizibil, conduce intreaga fiinta si impregneaza fiecare cuvant, gest, gand si fapta.

Cand: marti 10 iun, ora 19
Unde: Bucuresti, zona Marriott, http://www.solisis.org/contact.html
Cost: 40 ron
Inscrieri:
office@solisis.org, 0747540982

Detalii: www.solisis.org

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează