Seminarul: „Spiritualitatea in viata”

0

SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala www.solisis.org , va invita marti 10 mai, la Seminarul: „Spiritualitatea in viata”.

Va invitam la un seminar in care sa intelegem cum transpunem „spiritualul” in viata noastra de zi cu zi, cum traim intr-un plan de constiinta elevata dar si aici, intr-o lume imperfecta, in acelasi timp.

Cum transformam teoria in realitate? Sau mai precis cum reusim sa o traim?

In om exista doua naturi (mentionate in toate curentele spirituale principale, budism, crestinism, hermetism…etc), natura materiala si natura spirituala. Prima natura este mortala, conform starii biologice, si a doua imortala in virtutea centrului fiintei noastre divin, interior.
Partea interioara a omului vrea sa revina la originea sa, si asta conduce la cautarea spirituala.
Partea exterioara, materiala, constiinta individuala, cauta realizarea sa in materie.
Astfel divinul este inlantuit in materie, pana in momentul in care percepem subtila chemare a naturii noastre divine.

Sunt multi astazi care vehiculeaza multe teorii, dar orice cunoastere poate ramane la nivel intelectual sau o putemmanifesta in viata noastra.

Adevarata spiritualitate inseamna ca spiritul prin intermediul sufletului devine manifestat concret in relatiile noastre, la serviciu, in fiecare minut trait pe acest pamant.
Atunci poate fi vorba de o persoana spirituala, pentru ca in ea, spiritul straluceste, radiaza, a devenit vizibil, conduce intreaga fiinta si impregneaza fiecare cuvant, gest, gand si fapta.

Cand: marti 10 iun, ora 19
Unde: Bucuresti, zona Marriott, http://www.solisis.org/contact.html
Cost: 40 ron
Inscrieri:
office@solisis.org, 0747540982

Detalii: www.solisis.org

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează