Seminarul gratuit Lead Your Life

0

Credem în oamenii cu potenţial, în oamenii care vor mai mult şi care caută constant provocări.

Pentru asta am pregătit seminarul gratuit Lead Your Life 5.0, un eveniment la fel de măreţ precum dorinţa ta de dezvoltare.

Pentru detalii, acceseaza http://www.dragosbarbalata.ro/lyl

lyl5

Dacă te-ai întrebat vreodată „Ce îmi doresc cu adevărat în viaţa mea? Cum îmi ating obiectivele? Cum pot fi mai productiv?” , te aşteptăm pe 13 Mai, ora 19:00, la București la Hotel Marshal Garden 5*, să răspundem împreună la aceste întrebări.

Şi pentru că nu e un proces uşor, Dragoş Barbălată ne va ghida şi ne va ajuta să vedem lucruri pe care în mod obişnuit alegem să le ascundem.

Ţi-am dat destule motive să vii?

Înscrierile se fac aici

Accesul în sală se face începând cu ora 18:30 si doar pe baza listei de invitati.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează