Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminarul GRATUIT „21 de Metode pentru a Crește Afacerea Ta”

0

80% din firmele care sunt deschise intră în faliment în primii 5 ani de activitate, iar din cele 20% rămase, mai mult de jumătate, au aceeași soartă în mai puțin de 8 ani. Prea puțini antreprenori reușesc să găsească strategiile de succes și să reziste în această perioada pe piață. În căutarea acelor strategii, am găsit un seminar de management gratuit, susținut de Lorand Soares Szasz, care te învață cum să îți crești vânzările, care va avea loc marți, 11 noiembrie 2014, la Crystal Palace Ballroom.

afis_bucuresti

 „Am susținut acest seminar la peste 70.000 de oameni de afaceri din România și străinătate și feed-back-ul este extraordinar. În acest seminar o să abordez aspecte din vânzări, marketing, serviciu pentru clienți, fidelizare, management și finanțe. Prezint studii de caz și exemple practice ca oamenii să plece cu cel puțin 4-5 foi A4 de idei practice pentru afacerea lor” spune Lorand Soares Szasz, declarat doi ani consecutiv (2012/2013) ca fiind ”cel mai bun speaker din România”.

„De ce gratuit?” „Nu vorbim de un seminar făcut pe Fonduri structurale sau Europene la care să vânăm câteva semnături din partea participanților. Susțin acest seminar în mod gratuit pentru că nu vreau să fie oameni de afaceri care să nu poată participa din motive financiare. În același timp, sunt conștient că dezvoltarea firmei mele și a mea depinde în mare măsura de dezvoltarea pieței, de aceea sunt dispus să o fac în mod gratuit pentru că în timp, mă va avantaja tot pe mine” a mai declarat antreprenorul.

Cine este Lorand Soares-Szasz? Este cunoscut în domeniul businessului ca și tânărul care a început cu nimic și în mai puțin de 6 ani a ajuns să fie, probabil, cel mai căutat speaker și trainer din România. La primul său eveniment au participat doar 18 persoane, dintre care majoritatea erau prieteni sau rude. Astăzi, este trainerul care reunește la seminarii și workshop-uri o mulțime de antreprenori din țară.

Seminarul „21 de Metode pentru a Crește Afacerea Ta” va avea loc în data de 11 Noiembrie 2014, la Crystal Palace Ballroom, sala București, între orele 10:00 și 13:00 sau între orele 17:00 – 20:00.

Pentru detalii despre eveniment vizitați site-ul coaching4you.ro/evenimente

Detalii despre Lorand Soares-Szasz: coaching4you.ro/coaching

Detalii despre Coaching4you: coaching4you.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.