Seminarul Comunitatii CSR reuneste cele mai importante companii din Romania

0

In cadrul Seminarului se va lansa a doua editie a Studiului privind Tendintele si Realitatile CSR in Romania, realizat de CSR Media impreuna cu Ernst & Young;

Legislatia privind obligativitatea firmelor cu peste 500 de angajati de a raporta informatii non-financiare va fi un alt subiect improtant al discutiilor;

Seminarul Comunitatii de CSR - noiembrie 2013

CSR Media Network organizeaza miercuri, 28 mai, cea de-a doua editie a Seminarului Comunitatii de CSR, eveniment la care participa specialisti si comunicatori de la cele mai importante companii din tara. In cadrul intalnirii va fi lansata cea de-a doua editie a Studiului privind Tendintele si Realitatile CSR in Romania, studiu realizat de echipa CSR Media impreuna cu Ernst & Young Romania. In cadrul acestui topic, Elena Badea – Head of Marketing & PR – Ernst & Young Romania va prezenta noutatile privind tendintele si realitatile CSR din Romania, evolutia domeniului CSR in 2014 comparativ cu 2013 in Romania, precum si finantarea proiectelor de CSR si rolul managementului in realizarea si implementarea strategiei de CSR.

“Prin intermediul acestor serii de seminarii dedicate comunitatii de CSR incercam sa facilitam schimbul de experienta intre cei care se ocupa de actiunile de Responsabilitate Sociala din companiile autohtone. Evenimentul are rolul de a contura, in timp, o Comunitate activa a Comunicatorilor si Specialistilor de CSR, indiferent de domeniul de activitate al companiei pe care o reprezinta”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager al CSR Media Network.

In a doua parte a seminarului se va dezbate un subiect de mare actualitate in domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative, respectiv Raportarea de CSR (non-financiara). Teme legate de legislatia privind raportarea CSR, cadrul de raportare, comunicarea rapoartelor CSR, continutul acestora – ce spun companiile versus ce vor sa afle stakeholderii – vor fi aduse in discutie de catre Cristian Balan, CSR & Strategic Communications Consultant – CSR BootIQ. Corina Vasile – Director de Comunicare si Relatii Publice si Suzana GRAS – Ofiter Comunicare si Relatii Publice la Raiffeisen Bank vor impartasi celor prezenti despre experienta raportarii de CSR conform GRI din perspectiva practica.

Seminarul este sustinut de companiile Raiffeisen Bank, Orange, E.ON Romania, Mol Romania si Holcim Romania.

Evenimentul se adreseaza responsabililor de CSR din companii, specialistilor in comunicare & corporate Affairs, specialistilor in marketing si resurse umane si managerilor care doresc sa afle noutatile din domeniul responsabilitatii sociale si sustenabilitatii.

Pentru inscriere la Seminar, click AICI

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează