Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminarul Comunitatii CSR reuneste cele mai importante companii din Romania

0

In cadrul Seminarului se va lansa a doua editie a Studiului privind Tendintele si Realitatile CSR in Romania, realizat de CSR Media impreuna cu Ernst & Young;

Legislatia privind obligativitatea firmelor cu peste 500 de angajati de a raporta informatii non-financiare va fi un alt subiect improtant al discutiilor;

Seminarul Comunitatii de CSR - noiembrie 2013

CSR Media Network organizeaza miercuri, 28 mai, cea de-a doua editie a Seminarului Comunitatii de CSR, eveniment la care participa specialisti si comunicatori de la cele mai importante companii din tara. In cadrul intalnirii va fi lansata cea de-a doua editie a Studiului privind Tendintele si Realitatile CSR in Romania, studiu realizat de echipa CSR Media impreuna cu Ernst & Young Romania. In cadrul acestui topic, Elena Badea – Head of Marketing & PR – Ernst & Young Romania va prezenta noutatile privind tendintele si realitatile CSR din Romania, evolutia domeniului CSR in 2014 comparativ cu 2013 in Romania, precum si finantarea proiectelor de CSR si rolul managementului in realizarea si implementarea strategiei de CSR.

“Prin intermediul acestor serii de seminarii dedicate comunitatii de CSR incercam sa facilitam schimbul de experienta intre cei care se ocupa de actiunile de Responsabilitate Sociala din companiile autohtone. Evenimentul are rolul de a contura, in timp, o Comunitate activa a Comunicatorilor si Specialistilor de CSR, indiferent de domeniul de activitate al companiei pe care o reprezinta”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager al CSR Media Network.

In a doua parte a seminarului se va dezbate un subiect de mare actualitate in domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative, respectiv Raportarea de CSR (non-financiara). Teme legate de legislatia privind raportarea CSR, cadrul de raportare, comunicarea rapoartelor CSR, continutul acestora – ce spun companiile versus ce vor sa afle stakeholderii – vor fi aduse in discutie de catre Cristian Balan, CSR & Strategic Communications Consultant – CSR BootIQ. Corina Vasile – Director de Comunicare si Relatii Publice si Suzana GRAS – Ofiter Comunicare si Relatii Publice la Raiffeisen Bank vor impartasi celor prezenti despre experienta raportarii de CSR conform GRI din perspectiva practica.

Seminarul este sustinut de companiile Raiffeisen Bank, Orange, E.ON Romania, Mol Romania si Holcim Romania.

Evenimentul se adreseaza responsabililor de CSR din companii, specialistilor in comunicare & corporate Affairs, specialistilor in marketing si resurse umane si managerilor care doresc sa afle noutatile din domeniul responsabilitatii sociale si sustenabilitatii.

Pentru inscriere la Seminar, click AICI

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.