Seminar „Vision to Wealth” – multimilionarul Bill Walsh pentru prima data in Bucuresti

0

Despre visul american implementat cu succes în România

Multimilionarul Bill Walsh împarte scena cu o româncă de 26 de ani, într-un seminar despre succesul în business, susținut în exclusivitate în București

Supranumit expertul #1 în business al Americii, antreprenorul Bill Walsh, a acceptat invitația de a susține un seminar în România, în fața a 500 de oameni, alături de tânăra antreprenoare Irina Alionte, co-fondator al platformei de coaching în business Born2Succeed. Evenimentul va avea loc marți, 18 august 2015, la Hotel Ramada North din București.

unnamed

Bill Walsh este CEO-ul companiei Powerteam International – #1 mondial pe piața companiilor care oferă servicii de coaching în business pentru antreprenori, experti sau manageri care fac tranziția spre antreprenoriat. Multimilionarul american a găzduit și a susținut în calitate de speaker sute de seminarii, în orașe ca Londra, Las Vegas, Singapore, Dallas, San Francisco, sau Los Angeles, în fața a mii de antreprenori dornici să afle pașii spre succesul garantat al afacerii pe care o conduc. Vara aceasta, românca Irina Alionte, fondatorul Born2Succeed a reușit să adauge și capitala României pe harta orașelor vizitate de Bill Walsh.

După ce a împărțit scena cu nume sonore cum ar fi Les Brown, T. Harv Ecker, Brian Tracy, Bob Proctor sau Gary Vaynerchuk, în peste 30 de țări ale lumii, Bill Walsh va susține, pentru prima dată, un seminar în România, convins fiind de potențialul local de business. El le va dezvălui celor peste 500 de români așteptați să participe la eveniment câteva dintre cele mai importante și utile instrumente de business descoperite de-a lungul celor peste 20 de ani de carieră.

Bill Walsh este un inovator cu abilități remarcabile în stabilirea și implementarea strategiilor de business care să ajute companiile să profite de oportunitățile pieței globale.  În tot acest timp, compania sa, s-a specializat în a ajuta alte companii, de la start-up-uri la branduri globale, să se lanseze, să crească și să își creeze creșterea exponențială a succesului, prin creșterea vânzărilor, a productivității și a cotei de piață.

”Credem în potențialul mediului de business tânăr din România și ne bucurăm că am reușit să îl convingem de acest lucru și pe multimilionarul american Bill Walsh. A acceptat imediat să vină să susțină un eveniment 100% gratuit în București pentru a oferi și românilor șansa de a-i afla secretele care stau la baza succesului său în business.”, declară Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed.

Seminarul „Vision to Wealth”, susținut de Bill Walsh la București, este inclus în seria de evenimente prin care Born2Succeed și-a propus să ofere antreprenorilor sau celor care au o idee de afacere pe care visează să o transforme într-un business de succes, ocazia de a întâlni și a beneficia de experiența unor personalități celebre ale lumii de afaceri internaționale.

„Sunt mândră să împart scena cu un asemenea nume marcant pe piața de coaching în business și să dezvălui participaților la seminar tehnici inovatoare de atragere a clienților și strategii de business pe care le pot implementa cu succes, oricare ar fi domeniul în care își desfășoară activitatea.” spune Irina Alionte, tânăra antreprenoare de doar 26 de ani.  

Toţi participanţii la seminar vor primi cadou instrumente şi materiale de marketing în valoare de peste $857. Acestea includ o copie digitală a cărții lui Bill Walsh,  cursul online „Ultimate Success Secrets”, precum și o sesiune de analiză strategică a business-ului 1-la-1 pentru a-și evalua planul de marketing și de business.

Evenimentul este gratuit, însă numărul de locuri este limitat. Înscrierile la eveniment se pot face pe pagina dedicată acestui seminar, unde se găsesc şi mai multe informaţii: www.born2succeed.ro/billwalsh.

Despre Born2Succeed

Born2Succeed este platforma de coaching și dezvoltare personală pentru experți, consultanți și furnizori de servicii, oferind soluții practice pentru a obține succesul dorit. Sub atenta îndrumare a mentorilor, membrii comunității Born2Succeed pun în aplicare principii valoroase ale antreprenorilor de succes și sunt permanent motivați să își respecte planul de dezvoltare a afacerii. Mai multe detalii pe www.born2succeed.ro și pe pagina de Facebook Born2Succeed.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.