Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminar Realitate vs Real @SOLISIS, marţi, 17 februarie 2015

0

SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala, va invita marti 17 februarie la seminarul ‘Realitate vs Real’

Fiecare dintre noi are la un moment dat perceptia propriei realitatii ca fiind reala, adica ceea ce noi vedem, simtim, intelegem, credem se duce cu multa forta in faptul ca e real, adica este ceva universal valabil pentru cei de langa noi si nu numai.

logo solisisPe masura ce intelegerea noastra isi face loc in noi si noi facem loc pentru ea, incepem cu mici pasi sa realizam ca tot ceea ce noi numeam ‘realitate’ nu e neaparat ‘real’. Cine suntem noi, cum e lumea in care ne gasim (nu intamplator), toate sunt expresia a ceva ce e mai mare decat noi.

E forma materiala a ceva ce exista in subtil si pe care toate simturile si capacitatile cu care functionam in aceasta lume nu neaparat o detecteaza.

Real e mai presus de realitate. A ajunge acolo presupune a da jos haine grele de preconceptii, mentalitati si intelegeri limitate.

Real e o alta lume, e o alta vibratie care apare pe masura ce noi ne dezbracam de realitate.
 
Va asteptam cu drag sa atingem mai profund acest subiect.

marti, 17 feb, ora 19
zona Marriott
donatie sugerata: 40 ron
inscrieri: 
office@solisis.org, 0747540982

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.