Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminar Povestea OMULUI / 15 octombrie

0

„De la naștere spre viitor, de la reprimare la conștientizare, de la limitare spre libertate și după, mai departe, spre desăvârșire” – Asociația Spiritul Daciei

În data de 15 octombrie, cu începere de la ora 18:00, va avea loc în sala Teatrului de Artă București, seminarul Povestea OMULUI, organizat de Școala Călătorie Spre Autocunoaștere, sub egida Asociației Spiritul Daciei.

Seminar - Povestea OmuluiPaşi, bariere, lecţii, trepte se succed într-un ciclu care, în timp, ne apropie de noi înşine şi ne dezvăluie cine suntem. De aceea, ne-am gândit să numim activităţile educaţionale cărora ne dedicăm „Şcoala Călătorie Spre Autocunoaştere”.

Destinată adulţilor, dar şi tinerilor şi copiilor, şcoala noastră propune sesiuni de training, coaching, terapii complementare, holistice, îndrumare spirituală şi ezoterică – toate pentru o mai bună integrare profesională şi o dezvoltare personală echilibrată.

Iată cum descrie mentorul şcolii – Gheorghe Vişu – acest parcurs: „Privind în exterior mă văd pe mine în toate fațetele ființei mele, în toată plenitudinea de manifestări. Privindu-i pe oameni mă văd tot pe mine în aceleași fațete. Acum vin către ei să îi îndrum cum să se privească și să se vadă așa cum mă văd eu pe mine, în toată plenitudinea ființei lor. Drumul către autocunoaștere este presărat cu multe provocări, cu multe variante. Ce alegem este un proces care trebuie bine urmat. Misiunea mea este aceea de ai susține pe cei ce aleg schimbarea în viața lor, de a fi un bun ghid în acest proces. Și de fapt, este vorba despre tine și nu despre mine în acest proces. Mergem împreună, descoperim împreună, creștem împreună.”

Seminarul se va desfășura pe parcursul a două ore (intervalul 18:00-20:00) și va fi  susținut de trainerul și fondatorul Școlii Călătorie Spre Autocunoaștere – Gheorghe Vișu.

Actrița Alice Ioana Nicolae va deschide evenimentul!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.