Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminar interactiv despre admiterea la Universitati de elita din strainatate, organizat de Mirunette International Education

0

Toamna se numara…aplicantii la Universitatile prestigioase din Marea Britanie! Iti doresti si tu sa studiezi in strainatate si te intrebi care sunt secretele pentru a intra la una dintre cele mai importante Universitati din lume?

Afla raspunsurile la toate aceste intrebari de la un expert in educatie internationala – prof. dr. Tim Fish, Directorul Colegiului Earlscliffe din Angliaabsolvent al faimoasei Universitati Oxford! Participa la un seminar interactiv pentru tineri ambitiosi, organizat de Mirunette International Education!

Cand si Unde?
8 octombrie 2014, ora 18:00, la DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square Hotel, sala Rotterdam (blvd. Nerva Traian, nr. 3A).

Care sunt cele mai bune Universitati pentru specializarea ta, ce este si cum trebuie sa formulezi „personal statement-ul”, ce inseamna A-levels, ce trebuie sa faci pentru a fi un candidat eligibil? La sfarsitul intrevederii cu prof. dr. Tim Fish, vei detine informatii relevante despre toate etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru admiterea la Universitatile renumite din Anglia!

Seminar Univ.

Pentru mai multe detalii despre inscrierea la seminar, contacteaza-ne acum la numarul de telefon:0723606633 sau la adresa de e-mail: office@mirunette.ro!

Cea mai importanta investitie pentru viitor este in educatia ta! Obtine pasaportul catre succes prin educatie la cele mai inalte standarde!

Mirunette International Education este pionier si lider de 10 ani in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la Colegii si Universitati prestigioase din strainatate, precum Marea Britanie, S.U.A., Germania, Franta, Spania, Italia, Elvetia, Austria si China.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.