Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminar gratuit de Robotică și IT| Academia inventeaza.ro

0

Știai că participarea la cursurile de robotică reprezintă un bun prilej de a învăța CUM se poate utiliza într-un mod interactiv tehnologia actuală?

unnamed

Copiii de astăzi oricum visează să construiască roboți, iar utilizarea noilor tehnologii le este mult mai la îndemână decât generațiilor dinaintea lor. Fiind o activitate complementară programului şcolar obligatoriu, scopul principal al Academiei inventeaza.ro este acela de a învaţa tinerii CUM să pună în aplicare, în viaţa de zi cu zi, cunoştinţele dobândite la școală.

INSCRIE-TE

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.