Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminar GRATUIT de marketing susţinut de Gerry Robert autorul bestsellerului The Milionaire Mindset

0

Gerry Robert, declarat de New York Times drept ‘cel mai bine vândut autor’ pentru cartea sa, The Millionaire Mindset, va suţine pentru prima dată la București un seminar GRATUIT, în cadrul evenimentului, care va avea loc pe 12 noiembrie, la Marshal Garden Hotel.

Multi-milionarul Gerry va împărtăși românilor idei și strategii de marketing descoperite şi testate pe parcursul carierei sale de peste 40 de ani.

10702147_739554162746336_2518011328000410239_n (1)

Seminarul se adresează tuturor antreprenorilor, consultantilor, experţilor în dezvoltare personală şi tuturor celor care vor să afle mai multe despre cum îşi pot creşte notorietatea, domina piaţa locală şi construi un brand puternic.

Gerry Robert a ales să împărtăşească reţeta succesului său în cadrul evenimentului de marketing organizat la Bucureşti. Autorul bestsellerului ‘The Millionaire Mindset’ va dezvălui ideile sale neconvenționale și inovatoare despre cum îţi poţi scrie propria carte în mai puțin de 40 de ore şi cum să o transformi într-un instrument de marketing care sa iti genereze venituri.

Evenimentul cu participare gratuită susţinut la Bucureşti, face parte dintr-o serie de seminarii pe care Gerry Robert le susţine în această toamnă în toată lumea. Organizatorii evenimentului Born2Succeed, au reuşit să adauge capitala României pe lista oraşelor incluse în seria de evenimente semnate Gerry Robert, alături de Londra, Amsterdam, Toronto, Chicago, San Diego şi Texas.

Gerry Robert îți captează atenția din primul minut  iar ideile sale neconvenționale, te vor convinge că este un maestru al marketingului’, spune Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed.

Suntem foarte încântați că Gerry a acceptat invitația noastră de a veni la București să împărtășească cu românii din secretele succesului său. Am avut șansa să îl cunosc pe Gerry în cadrul unui seminar în Londra unde am aflat tehnici inovatoare de atragere a clienților. Le-am pus în aplicare, iar rezultatele au fost peste aşteptări – asa ca ne-am decis sa il aducem si in Romania.’ , a completat Irina Alionte, co-fondator Born2Succeed.

Gerry Robert provine dintr-o familie defavorizată din Canada. A fost nevoit să abandoneze şcoala la 18 ani şi să înceapă să îşi câştige propria existenţă. În numai doi ani, a reuşit să îşi schimbe radical destinul ajungând dintr-un om care trăia de pe o zi pe alta, să câștige primul său milion de dolari.

De atunci, Gerry a generat venituri de peste 100 milioane de dolari si a impartit scena cu unii dintre cei mai bogați oameni din lume precum Bill Clinton, Donald Trump, Sir Richard Branson şi Anthony Robbins. A lucrat pentru mari corporații precum Microsoft, Google, IBM, General Motors, Malaezia Airlines și a susținut seminarii live pentru peste 3 milioane de oameni.

PWP-banner-940x360-new-book-cover-4

Toţi participanţii vor primi cadou la finalul seminarului instrumente şi materiale de marketing în valoare de peste 700 euro. Acestea constau în cursul online semnat de Gerry Robert “How to Publish a Book & Grow Rich“ şi acces la programul online ‘Fully Booked in 30 Days Challenge’, oferit de Born2Succeed, structurat în 4 module care includ tutoriale video de Facebook marketing.

Evenimentul este gratuit, însă numărul de locuri este foarte limitat. Înscrierile la eveniment se pot face pe www.born2succeed.ro/seminar  unde se găsesc şi mai multe informaţii.

Despre Born2Succeed

Born2Succeed este platforma de coaching și dezvoltare personală pentru experți, consultanți și furnizori de servicii, oferind soluții practice pentru a obține succesul dorit. Sub atenta îndrumare a mentorilor, membrii comunității Born2Succeed pun în aplicare principii valoroase ale antreprenorilor de succes și sunt permanent motivați să își respecte planul de dezvoltare a afacerii. Mai multe detalii pe www.born2succeed.net și pe pagina de Facebook Born2Succeed International.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.