Seminar de responsabilitate sociala franco-romana, Institutul Francez, 6 octombrie ’09

0

6 octombrie este o bună dată pentru a afla mai multe informaţii despre ce înseamnă corporate social responsability (CSR) în viziunea franco-română. La Institutul Francez din Bucureşti are loc o discuţie despre bune practici în CSR.

french1„Liderii din cadrul ONG-urilor si responsabilii de CSR sunt invitati marti, 6 octombrie, la seminarul “Responsabilitatea sociala franco-romana, in noua Europa”, care va avea loc la Institutul Francez din Bucuresti. Seminarul este organizat de 3 ONG-uri – PARADA, Samusocial Romania si Ateliere fara Frontiere – in parteneriat cu Ambasada Frantei si Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura (CCIFER).

La seminar vor lua cuvantul sau vor participa reprezentantii mai multor companii, instititutii publice sau ONG-uri, printre care amintim: BRD Groupe Societe Generale, Apa Nova, Microsoft, ECOTIC, Centras, ARC, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor etc. Evenimentul se va bucura de asemenea de prezenta Execelentei Sale Ambasadorul Frantei in Romania, domnul Henri Paul.”

Mai multe informaţii despre acest eveniment sunt şi pe site-ul responsabilitatesociala.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează