Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminar „Calatoria” cu Brandon Bays, 3-5 iunie 2016

0

”Călătoria” de la emoțiile negative la ceea ce ești cu adevărat

Ţi s-a întâmplat vreodată să fii atât de stresat sau de îngrijorat, încât să te simţi fizic rău? Ai auzit de expresia populară „s-a îmbolnăvit de supărare”? În ultima vreme devenim tot mai conștienți că la baza majorităţii afecţiunilor fizice şi bolilor, nu stă doar un stil de viaţă nesănătos, ci și emoţiile noastre negative. Numărul persoanelor cu boli fizice grave cauzate de stres continuă să crească îngrijorător.

1914548_2192770450863670_8844989839659610218_n

În consecință, avem nevoie să învățăm ce să facem cu emoțiile negative, cum să nu se lăsăm copleşiţi de ele, cum să răspundem echilibrat situaţiilor dificile de viaţă și/sau cum să vindecăm rănile sufletești deja existente.

Un demers de vindecare bazat pe conştientizarea şi acceptarea vieţii noastre emoţionale îl constituie metoda ”Călătoria”, a cărei autoare, Brandon Bays revine în România între 3-5 iunie 2016 pentru a susține ediția a 7-A a Seminarului ”Journey Intensive”, în care predă bazele acestei metode de vindecare emoțională și un modul de abilități avansate.

Celebru în întreaga lume, acest seminar este un eveniment de educație în plan emoțional, o sărbătoare a sufletului și un prilej de a învăța direct de la Brandon Bays, expert în vindecarea minte-corp, autoarea best-seller-ului ”Călătoria” și a metodei cu același nume pe care o predă cu eleganță și profesionalism.

Metoda ”Journey” s-a născut acum mai bine de 20 de ani, s-a dezvoltat și s-a rafinat atât în urma experienței de vindecare a lui Brandon de o tumoare, precum și a bogatei ei expertize în domenii multiple: filozofie, religii comparate, kinesiologie, fitoterapie, nutriţionism, masaj terapeutic, programare neuro-lingvistică, body electronics etc.

”Călătoria” permite identificarea și lucrul asupra emoțiilor reprimate, aducându-le în lumina conștiinței. Metoda facilitează astfel, pe lângă un puternic efect eliberator și vindecător în plan emoțional, și accesul la o nouă conștiință de Sine.

Efectul ”Călătoriei” asupra întregii vieți este, ca atare, unul profund transformator, indiferent că ai nevoie să schimbi ceva în relațiile tale sau vrei să dobândești echilibru interior, vrei să îți ajuți vindecarea de o boală fizică sau de o tulburare emoțională, ai probleme la serviciu ori în familie sau pur și simplu simți că ești blocat și că viața ta poate însemna mai mult.

La Seminarul ”Journey Intensive”:

• Îți formezi o atitudine sănătoasă față de propriile emoții
• Afli cum să gestionezi emoțiile dureroase, atât cele pe care le-ai reprimat până acum, cât și cele care ar mai putea apărea de acum încolo
• Înveți metoda ”Călătoria”: asiști la o demonstrație live făcută de Brandon Bays pe scenă și apoi lucrezi metoda cu un alt participant, pe baza suportului de curs primit și cu sprijinul unei echipe de traineri care cunosc metoda
• Îți dezvolți empatia și viziunea de la suflet la suflet asupra relațiilor interumane
• Înveți pas cu pas cum să ierți din adâncul sufletului, vindecând astfel resentimente dintre cele mai vechi și/sau dintre cele mai puternice
• Dobândești o viziune mai vastă asupra a ceea ce presupune vindecarea corp-minte-suflet.

Locația: Rin Grand Hotel, Șoseaua Vitan-Bârzești, nr. 7D, Bucuresti.

Prețul seminarului

• 350 euro dacă te înscrii și plătești între 1 aprilie – 10 mai 2016
• 390 euro dacă te înscrii și plătești între 10 mai – 3 iunie 2016

Prețul include participarea la toate manifestările seminarului pentru cele 3 zile (sesiuni teoretice, exerciții pregătitoare, demonstrație live a metodei ”Călătoria”, procese ”Călătoria” individuale etc.), suportul de curs, 3 cofee break-uri/zi și traducerea simultană din limba engleză.

Cum mă înscriu

Înscrierile se fac online, pe site-ul www.thejourney-romania.com

Tot ce ai de făcut este să intri pe www.thejourney-romania.com, să apeși butonul galben Înscrie-te și să completezi câmpurile care se deschid. Ulterior vei primi prin email o factura pro forma în baza căreia poți face plata prin transfer bancar.

Pentru alte detalii te rugăm să ne contactezi prin email la: office@thejourney-romania.com sau la telefoanele (Luni-Vineri, orele 09.00–18.00): 0722.65.71.55 (Patricia Cihodaru), 0723.93.37.64 (Cristina Răduță), 0731.85.43.83 (Camelia Hârjău).

Te așteptăm cu drag între 3-5 iunie 2016, la Seminarul ”Journey Intensive”, un eveniment de excepție!
Echipa Journey România

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.