Seeding Knowledge Foundation dă startul înscrierilor pentru Bursele “Viitor prin educaţie”

0

Fundația Seeding Knowledge Foundation are onoarea să prezinte un nou proiect inițiat în sprijinul dezvoltării valorilor educaţionale. În cadrul acestuia vor fi acordate Bursele “Viitor prin educație” tinerilor care au nevoie de susținere.

image001

Bursele “Viitor prin educație” reprezintă un pachet de servicii educaționale de care vor putea beneficia 10 copii din Bucureşti şi Ilfov. Programul este constituit ca un proces care se va desfășura pe termen lung și presupune identificarea traseelor educaționale oportune, iar ulterior implementarea acestora alături de o echipa de specialiști în dezvoltare personală.

Bursele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, care provin din familii cu un venit maxim pe membru de 700 lei, care au un talent evident, își doresc să studieze ceva anume sau vor pur și simplu o educație de calitate.

Pachetul de servicii educaționale constă în: evaluare și consiliere educațională, pregătiri adiționale în domeniile la care copiii excelează (matematică, informatică sau limbi străine), ateliere de educație alternativă (actorie, desen, bune maniere, educație financiară, dezbatere, ecologie, dans, știință aplicată, alimentație, foto și video, istorie, IT și dezvoltare personală), vizite culturale (muzee, fabrici, evenimente).

Procesul de selecție cuprinde:

§ Prima etapă – depunere dosar, care va conține:
1. Formularul de înscriere – completat de părinte/tutore alături de elev
2. Situația școlară
3. Compunere/eseu – motivația de participare în proiect
4. Depunerea dosarului de înscriere
§ Etapa finală – testare IQ, evaluare abilități și competențe

Dosarele de participare se pot depune și în format electronic (scanate) la adresa contact@seedingknowledge.foundation sau fizic, la sediul Fundației Seeding Knowledge din București, Strada Povernei, nr. 35, până pe 10 februarie, ora 18:00.

După analiză, se vor anunţa și contacta de către organizatori eleviii care vor merge la evaluarea finală.

Despre Fundația Seeding Knowledge

Fundația Seeding Knowledge a pornit de la dorința de a contribui în mod constant și semnificativ la îmbunătățirea vieții celor din jur. Scopul nostru este să oferim copiilor o educație contemporană, bazată pe specificul individului: nevoile sale, talentele, abilitățile, o educație interactivă, modelabilă în mod constant, al cărei scop este antrenarea minții pentru a gândi, pentru a cerceta continuu, pentru a investiga. O educație al cărei scop este ca oamenii să se cunoască pe ei înșiși și lumea în care trăiesc, fiind activi, implicați și responsabili, construind în fiecare zi, prin alegerile lor, o lume mai bună.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.