Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Secrete la vedere” la MNAR @ Galeria de Artă Europeană

0

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să participaţi miercuri, 6 mai 2015, la o nouă serie de prezentări din cadrul programului intitulat Secrete la vedere, ce vor avea loc în Galeria de Artă Europeană.

În această lună, traseul propus de voluntarii CADO (Consiliul Adolescenţilor la MNAR) va prilejui descoperirea altor secrete şi a unor noi poveşti intrigante. Lucrarea vedetă va fi Răstignirea de Jacopo Bassano, prezentată în tandem cu  alte trei tablouri: Venus şi Amor de Lucas Cranach cel Bătrân, Sfânta familie de Frans Floris de Vriendt și Portret de tânără cu căţel de Marie Victoire Lemoine. Temele abordate vor fi: artistul şi semnătura sa, secretele descoperite pe parcursul procesului de restaurare, precum şi paternitatea lucrărilor menţionate.

SECRETE LA VEDERE_Galeria de Arta Europeana

***

Secrete la vedere este un program oferit publicului vizitator doar în prima zi de miercuri a fiecărei luni calendaristice (miercurea gratuită), sub forma unor vizite ghidate de la orele 11.30, 14.30 şi 17.00, durata lor fiind de aproximativ o oră.

Participarea este gratuită, dar este necesară înscrierea în ziua susţinerii ghidajului, pe lista de la casa de bilete a Galeriei de Artă Europeană.

Secrete la vedere

Proiect CADO de prezentări ghidate în Galeria de Artă Europeană

Durată: o oră

Ore: 11:30, 14:30 și 17.00

Tarif: gratuit

Participare: înscriere în ziua susţinerii ghidajului, la casa de bilete a Galeriei de Artă Europeană

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.