Secrete la vedere la MNAR

0

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să participaţi miercuri, 1 iulie 2015, la o nouă serie de prezentări din cadrul programului intitulat Secrete la vedere, ce vor avea loc în Galeria de Artă Europeană.

În această lună, traseul propus de voluntarii CADO (Consiliul Adolescenţilor la MNAR) va avea ca temă reprezentarea florilor în pictura secolelor XVI-XVIII, precum şi simbolistica acestora în artă. Lucrarea vedetă va fi Buchet de flori de Jan Brueghel cel Bătrân/ Frans Francken II, prezentată în tandem cu  alte trei tablouri:  Portretul cântăreţului Carlo Broschi numit Farinelli de Jacopo Amigoni, Flori într-o grotă de Abraham Mignon, Fecioara cu Pruncul şi Sfântul Ioan Botezătorul copil de Frans Ykens / Thomas Bosschaert.

Buchet de flori de Jan Brueghel cel Batran si Frans Francken II

Secrete la vedere este un program oferit publicului vizitator doar în prima zi de miercuri a fiecărei luni calendaristice (miercurea gratuită), sub forma unor vizite ghidate de la orele 11.30, 14.30 şi 17.00, durata lor fiind de aproximativ o oră.

Participarea este gratuită, dar este necesară înscrierea în ziua susţinerii ghidajului, pe lista de la casa de bilete a Galeriei de Artă Europeană.

Secrete la vedere

Proiect CADO de prezentări ghidate în Galeria de Artă Europeană

Durată: o oră

Ore: 11:30, 14:30 şi 17.00

Tarif: gratuit

Participare: înscriere în ziua susţinerii ghidajului, la casa de bilete a Galeriei de Artă Europeană

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează