Secrete la vedere la MNAR

0

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să participaţi miercuri, 1 iulie 2015, la o nouă serie de prezentări din cadrul programului intitulat Secrete la vedere, ce vor avea loc în Galeria de Artă Europeană.

În această lună, traseul propus de voluntarii CADO (Consiliul Adolescenţilor la MNAR) va avea ca temă reprezentarea florilor în pictura secolelor XVI-XVIII, precum şi simbolistica acestora în artă. Lucrarea vedetă va fi Buchet de flori de Jan Brueghel cel Bătrân/ Frans Francken II, prezentată în tandem cu  alte trei tablouri:  Portretul cântăreţului Carlo Broschi numit Farinelli de Jacopo Amigoni, Flori într-o grotă de Abraham Mignon, Fecioara cu Pruncul şi Sfântul Ioan Botezătorul copil de Frans Ykens / Thomas Bosschaert.

Buchet de flori de Jan Brueghel cel Batran si Frans Francken II

Secrete la vedere este un program oferit publicului vizitator doar în prima zi de miercuri a fiecărei luni calendaristice (miercurea gratuită), sub forma unor vizite ghidate de la orele 11.30, 14.30 şi 17.00, durata lor fiind de aproximativ o oră.

Participarea este gratuită, dar este necesară înscrierea în ziua susţinerii ghidajului, pe lista de la casa de bilete a Galeriei de Artă Europeană.

Secrete la vedere

Proiect CADO de prezentări ghidate în Galeria de Artă Europeană

Durată: o oră

Ore: 11:30, 14:30 şi 17.00

Tarif: gratuit

Participare: înscriere în ziua susţinerii ghidajului, la casa de bilete a Galeriei de Artă Europeană

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.