Seara YP: Comunicarea în sectorul ONG-între provocări și soluții

0

IAA Young Professionals Romania organizează #SearaYP dedicată comunicării în sectorul ONG. Evenimentul va reuni reprezentanți ai ONG-urilor și specialiști care activează în zona non-profit care vor discuta despre provocările și soluțiile în desfășurarea campaniilor de marketing și comunicare.

Evenimentul se axează pe idei, exemple și metode testate menite să sprijine campaniile de comunicare ale ONG-urilor privind: diferențierea pe piață, atragerea de grant-uri, parteneri și sponsorizări, dar și instrumente de comunicare internă și externă.

Îi avem ca invitați pe:
1. Cosmin Chirita – Project Manager Fundația Romanian Business Leaders
2. Florin Ghinda – Fondator RomaniaPozitiva.ro
3. Andrei Cosuleanu – Director Executiv Let’s do it Romania
4. Cristina Vaileanu – Grants Manager Fundația Comunitară București
5. Ioana-Cristina Lupu – PR Specialist Școala de Valori

📅 27 iunie
⏰ 19:00
🏠 IAA House

❗ Participarea este gratuită iar accesul poate fi făcut prin completarea formularului de înscriere: http://bit.ly/2MHUfo7
❗ Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea înscrierilor.
❗ Parteneri: Coca-ColaEditura PublicaIQads și RomaniaPozitiva

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.