Seară tradițională românească În dulcele stil românesc / eveniment caritabil

0

Echipa ASMEvents, organizează miercuri, 28 mai, orele 19:00, la Sala Aula Magna () un eveniment cultural-artistic caritabil cu artiști minunați din folclor. Evenimentul În dulcele stil românesc are ca scop strângerea de fonduri prin vânzarea biletelor, în vederea susținerii din punct de vedere financiar pe Ștefan Adrian Bertalan, un băiețel cu vârsta de 1 an și cinci luni, diagnosticat cu cancer.

dulce_banner

Evenimentul va fi prezentat de Vlad Baba împreună cu Mădălina Ciuntu și îi are ca invitați pe Sofia Vicoveanca, Matilda Pascal Cojocărița, Ansamblul folcloric Teodor Burada, dirijor lector.univ.dr. Ciprian Chițu, Ansamblul folcloric Doina Carpaților condusă de maestrul coregraf Petre Șușu și ansamblul de copii Brâulețul, coregraf Mădălina Popescu de la Doina Carpaților. Va fi un eveniment unic la nivel de Iași, unde se vor promova tradițiile românești prin dans, muzică și voie bună.

Echipa ASMEvents vă așteaptă în număr cât mai mare la eveniment și vă oferă mai multe informații pe site-ul nostru:www.indulcelestilromanesc.ro și pe pagina noastră de facebook În dulcele stil românesc:

https://www.facebook.com/pages/In-dulcele-stil-romanesc/1435423820038554

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează