Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seară tradițională românească În dulcele stil românesc

0

Echipa ASMEvents, un grup de masteranzi de la FEAA din cadrul Univ. Al. I. Cuza a organizat miercuri, 28 mai, orele 19:00, la Sala Aula Magna Haralamb Vasiliu a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad din Iași, un eveniment cultural-artistic caritabil numit „În dulcele stil românesc”.

Programul pregătit pentru spectatori a fost unul deosebit și am reușit acest lucru împreună cu minunații artiști care ne-au încântat cu un repertoriu spectaculos și cu suite de dansuri din diferite zone ale țării.

Mulțumim pe această cale tuturor sponsorilor, artiștilor și nu în ultimul rând persoanelor cu suflet mare care au donat participând la acest eveniment.

asmVă invităm să ne urmăriți în continuare pagina de facebook a evenimentului: În dulcele stil românesc și site-ul: www.indulcelestilromanesc.ro pentru a vă ține la curent cu privire la cazurile către care vor fi redirecționați banii de către părinții lui Ștefan Adrian Bertalan, care din nefericire s-a stins din viață cu 6 zile înainte să vadă surpriza pe care i-au pregătit-o organizatorii evenimentului împreună cu Asociația Rotaract.

in dulcele stil romanesc 3

in dulcele stil romanesc 1

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.