Seară tradițională românească În dulcele stil românesc

0

Echipa ASMEvents, un grup de masteranzi de la FEAA din cadrul Univ. Al. I. Cuza a organizat miercuri, 28 mai, orele 19:00, la Sala Aula Magna Haralamb Vasiliu a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad din Iași, un eveniment cultural-artistic caritabil numit „În dulcele stil românesc”.

Programul pregătit pentru spectatori a fost unul deosebit și am reușit acest lucru împreună cu minunații artiști care ne-au încântat cu un repertoriu spectaculos și cu suite de dansuri din diferite zone ale țării.

Mulțumim pe această cale tuturor sponsorilor, artiștilor și nu în ultimul rând persoanelor cu suflet mare care au donat participând la acest eveniment.

asmVă invităm să ne urmăriți în continuare pagina de facebook a evenimentului: În dulcele stil românesc și site-ul: www.indulcelestilromanesc.ro pentru a vă ține la curent cu privire la cazurile către care vor fi redirecționați banii de către părinții lui Ștefan Adrian Bertalan, care din nefericire s-a stins din viață cu 6 zile înainte să vadă surpriza pe care i-au pregătit-o organizatorii evenimentului împreună cu Asociația Rotaract.

in dulcele stil romanesc 3

in dulcele stil romanesc 1

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează