Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seară spaniolă la HipTrip Travel Film Festival

0

hiptripafis

HipTrip Travel Film Festival este primul festival din România dedicat filmelor de călătorie şi va avea loc între 23 şi 25 mai, la Cinema Union şi Cinema Eforie.

Duminică, pe 25 mai, în încheierea HipTrip Travel Film Festival te aşteaptă o seară dedicată cinematografiei spaniole, la sala Eforie. Două producţii spaniole de succes, cu două perspective regizorale şi abordări diferite, ne vor purta într-o călătorie în nordul Spaniei.

De la orele 17:30, la cinema Eforie, va rula Obaba, în regia lui Montxo Armendáriz – povestea lui Lourdes, care, la doar 23 de ani, porneşte într-o călătorie în nordul Spaniei, înarmată cu o cameră video. Tânăra se opreşte într-un sat din regiunea Navarra, cu scopul de a reda realităţile zonei, ale oamenilor ce trăiesc în Obaba, călătorie ce ajunge să fie una de autocunoaştere. Filmul bazat pe romanul scriitorului Bernardo Atxaga, “Obabakoak”, a primit 10 nominalizări la premiile Goya în 2006, stârnind reacţii pozitive atât din partea criticilor, cât şi a publicului spectator.

De la orele 20:00, ne luăm la revedere cu o comedie actuală şi colorată, Primos, care te va ţine cu zâmbetul pe buze. Pelicula este una dintre cele mai personale producţii ale regizorului Daniel Sánchez Arévalo şi a fost nominalizată la două categorii ale premiilor Goya. Filmul spune povestea lui Diego care, părăsit de logodnică înainte de nuntă, decide să plece împreună cu cei doi veri ai săi în orăşelul unde obişnuiau să-şi petreacă vacanţele de vară, la malul mării, în Comillas, Cantabria. Obiectivul principal este acela de a o recupera pe Martina, prima lui iubire.

HipTrip Travel Film Festival este un proiect al Fundaţiei OVI. Cu o activitate de peste trei ani în proiecte culturale şi educaţionale, Fundaţia OVI doreşte prin organizarea primului festival de film de călătorii din România să promoveze şi să susţină industria filmului de travel şi potenţialul turistic românesc.

Pe lângă cele două proiecţii, pe final de HipTrip Travel Film Festival ţi-am pregătit şi alte surprize pe care le poţi descoperi în sala de cinema, pe pagina de Facebook a evenimentului (facebook.com/hiptrip) şi pe hiptrip.ro.

Sponsor principal: Vivolis

Parteneri: Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, Ambasada Irlandei în România, Institutul Cervantes, Travel Communication Romania, Media Advertising, Arhiva Naţională de Filme, Autoritatea Naţională pentru Turism, The European Nature Trust, Hello Menthol

Parteneri media: Radio România Cultural, România Liberă, Academia Caţavencu, Ring, Zile şi Nopţi, Tabu, Cinefan.ro, Oraşul Meu, Cooperativa Urbană

Blogguri oficiale ale evenimentului: imperatortravel.roviajoa.roturistu.rolumeamare.rotravelgirls.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.