Seara in care te vei indragosti de Verdi – Concert sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare

0

In 4 aprilie ti-am pregatit un concert de gala, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, ce te va face sa te indragostesti de muzica lui Giuseppe Verdi, cel mai iubit compozitor de opera italian.

Soprana Irina Iordachescu, tenorul Hector Lopez si baritonul Ionut Pascu aduc mai aproape de tine povestile emotionante ale personajelor din La traviata, Rigoletto, Aida, Nabucco, Trubadurul si Forta destinului. 

unnamed (1)
Dirijorul Tiberiu Soare e foarte entuziasmat de concertul pe care il pregatim impreuna si crede ca ”Verdi era capabil sa se transpuna in pielea fiecaruia dintre personajele sale si sa le faca sa vina in fata oamenilor ca niste oglinzi mobile sonore. Spectatorii il iubesc atat de mult pe Verdi pentru ca se pot identifica foarte usor si foarte repede cu personajele aflate in fata lor”.

Concertul ”I LOVE VERDI” are loc in 4 aprilie, la Sala Radio, si deschide o serie de evenimente exceptionale prin care Fundatia Calea Victoriei sarbatoreste 10 ani de activitati culturale.

Daca vrei sa ne fii alaturi si sa te bucuri de acest concert fabulos, e bine sa-ti rezervi din timp locul – mai mult de jumatate din sala e deja ocupata. Bilete gasesti in reteaua Eventim.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.