Seara deschisa la Solisis

0

SEARA DESCHISA SOLISIS   24 ianuarie 2014

SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala, va propune o intalnire lunara in care puteti sa ii cunoasteti si le intelegeti mai bine activitatile,  puteti cunoaste oameni ca si voi preocupati de cautarea spirituala, de intelegerea si cunoasterea propriului sine.


Centrul Solisis organizeaza cursuri si seminarii prin care cautam sa ne intelegem emotiile, gandurile, sa ne „vedem”, pentru a vindeca aspectele impure care sunt cauzele suferintelor si ale dezechilibrelor. Multe lucruri le intelegem, aici suntem ajutati sa le punem in practica in viata de zi cu zi.
 

logo solisisMai multe informatii: www.solisis.org

vineri, 24 ianuarie
incepand cu ora 18.00
zona Mariott, Bucuresti
intrare libera
inscrieri la : office@solisis.org 
(pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează