Seara deschisa la Centrul Solisis – 18 noiembrie 2014

0

SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala, va invita marti 18 nov la seminarul ‘Seara deschisa”

Veniti sa ne cunoasteti la o intalnire lunara in care puteti sa ne intelegeti mai bine activitatile, putem sa discutam pe baza intrebarilor voastre, puteti cunoaste oameni ca si voi preocupati de cautarea spirituala, de intelegerea si cunoasterea propriului sine.

Puteti intelege mai bine ce se intampla la Solisis si mai multe despre posibilitatea de face parte din grupul permanent care persevereaza in cunoasterea sinelui si autoeliberare.

E o buna ocazie sa ne revedem si cu cei care deja ne cunosc:)

logo solisisCentrul Solisis organizeaza cursuri si seminarii prin care sa ne intelegem emotiile, gandurile, sa ne „vedem” , pentru a vindeca aspectele impure care sunt cauzele suferintelor si ale dezechilibrelor. Multe lucruri pe care le intelegem, aici suntem ajutati sa le punem in practica concret in viata de zi cu zi. Scopul este de a putea incepe sa traim constient, ghidati de Suflet, lucru care se poate doar in momentul in care ne eliberam de umbrele si limitarile egocentrismului.
Cursurile se pot face in grup sau individual.
 

Va asteptam cu drag la un ceai si sa petrecem o seara frumoasa si interesanta impreuna!

ora  18.30
zona Marriott
intrare libera
inscrieri la : office@solisis.org

(pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon), 0747540982

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.