Seara deschisa @ centru de dezvoltare SOLISIS

0

SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala, va invita marti 30 septembrie, la o Seara deschisa la care ii puteti sa ii cunoasteti si sa le intelegeti mai bine activitatile. Se poate discuta pe baza intrebarilor voastre, puteti cunoaste oameni ca si voi preocupati de cautarea spirituala, de intelegerea si cunoasterea propriului sine.

logo solisis

Puteti intelege mai bine ce se intampla la Solisis si mai multe despre posibilitatea de face parte din grupul permanent care persevereaza in cunoasterea sinelui si autoeliberare.
Centrul Solisis organizeaza cursuri si seminarii prin care sa ne intelegem emotiile, gandurile, sa ne „vedem” , pentru a vindeca aspectele impure care sunt cauzele suferintelor si ale dezechilibrelor. Multe lucruri pe care le intelegem, aici suntem ajutati sa le punem in practica concret in viata de zi cu zi.Scopul este de a putea incepe sa traim constient, ghidati de Suflet, lucru care se poate doar in momentul in care ne eliberam de umbrele si limitarile egocentrismului.

Cursurile se pot face in grup sau individual.Va asteptam cu drag la un ceai si sa petrecem o seara frumoasa si interesanta impreuna!

Centrul Solisis este un centru de dezvoltare spirituala din Bucuresti . Cei reuniti in jurul acestui centru cauta sa inteleaga dincolo de aparente, cauzele suferintei umane pentru a ne putea elibera si trai in unitate cu constiinta divina din fiecare din noi.

Pe linie teosofica si gnostica (in esenta lor toate curentele spirituale aduc acelasi mesaj), cautam invatatura sub forma de cunoastere si integrare- manifestare a ceea ce e invatat.
Un film despre cum ajuta dezvoltarea personala:
http://www.youtube.com/watch?v=pK-XWUgFWBAMai multe informatii aici: www.solisis.org

Cand? marti 30 septembrie, incepand cu ora 18.30
Unde? zona Mariott, Bucuresti

Intrare libera
Inscrieri la : office@solisis.org (pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon), 0747540982
Ne gasiti si pe facebook: Solisis page https://www.facebook.com/pages/SOLISIS/212750055409489

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează