Seara de Storytelling – Începuturi. Decizii. Consecințe

0

Stai Să-ți Povestesc, organizatori de training-uri și evenimente în Arta Povestirii (Storytelling) vă invită joi 2 aprilie, la ora 18:30, la Seara de Storytelling, găzduită de ceainăria ArCub (Strada Batiștei nr  14, sector 2, București). Tema acestei prime ediții este Începuturi. Decizii. Consecințe și îi are ca invitați speciali pe Ana Maria Ciobanu și Oana Sandu, editori asociați ai Decât o Revistă.

Seara de Storytelling 2 aprilie 2014

Alături de ele, ne vor povesti despre începuturile lor Octavian Dobre, Roxana Cantea, Andreea Zanfir și Cătălin Pelinescu, membri ai comunității Stai Să-ți Povestesc. Vom descoperi povești și experiențe de viață pentru cei care sunt dornici să înceapă o nouă etapă în viața lor personală și profesională.

Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu vor aduce cu ele povești formatoare din experiențele lor ca editori ai Decât o Revistă, unde scriu despre subiecte precum: violența în familie, sistemul de protecție a copiilor din România, comunități în sărăcie extremă sau vieți afectate de autism.

Povestitorii Stai Să-ți Povestesc, Andreea, Roxana, Octavian și Cătălin, vin cu povești din experiența lor de viață, începuturi, decizii și consecințe care le-au marcat formarea ca adulți. Pentru că surprind ambiția de a depăși așteptările părinților și a criticilor din jur, dorința de a decide de unul singur, schimbări constante la nivel personal și profesional, experiențe presărate cu umor din Germania și Italia, poveștile lor vă vor amuza și inspira în același timp.

Moderatorul serii va fi Alex Glod, co-fondator al Stai Să-ți Povestesc, care va asigura o tranziție lină între poveștile fiecărui invitat și va împărtăși de asemena poveștile lui legate de noi începuturi, de la primul job în construcții la povara unor decizii făcute sub presiune socială.

Mai multe detalii despre agenda serii și despre modalitățile de înscriere la eveniment găsiți pe pagina – http://stai-sa-ti-povestesc.com/events/serile-ssp-inceputuri-decizii-consecinte/

Povestitorii serii

Obiectivul proiectului Stai Să-ți Povestesc este crearea unor comunități de profesioniști în business, educație și scriere creativă, care au în comun dorința de a practica Storytelling (Arta Povestirii) și de a o folosi pentru a deveni lideri, comunicatori și oameni mai buni. Comunitatea de povestitori Stai să-ți povestesc a fost concepută ca un spațiu de practică pentru oricine își dorește să învețe să transmită valori, o viziune și o gamă largă de emoții, prin propriile povești. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează