Seara de Storytelling – Începuturi. Decizii. Consecințe

0

Stai Să-ți Povestesc, organizatori de training-uri și evenimente în Arta Povestirii (Storytelling) vă invită joi 2 aprilie, la ora 18:30, la Seara de Storytelling, găzduită de ceainăria ArCub (Strada Batiștei nr  14, sector 2, București). Tema acestei prime ediții este Începuturi. Decizii. Consecințe și îi are ca invitați speciali pe Ana Maria Ciobanu și Oana Sandu, editori asociați ai Decât o Revistă.

Seara de Storytelling 2 aprilie 2014

Alături de ele, ne vor povesti despre începuturile lor Octavian Dobre, Roxana Cantea, Andreea Zanfir și Cătălin Pelinescu, membri ai comunității Stai Să-ți Povestesc. Vom descoperi povești și experiențe de viață pentru cei care sunt dornici să înceapă o nouă etapă în viața lor personală și profesională.

Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu vor aduce cu ele povești formatoare din experiențele lor ca editori ai Decât o Revistă, unde scriu despre subiecte precum: violența în familie, sistemul de protecție a copiilor din România, comunități în sărăcie extremă sau vieți afectate de autism.

Povestitorii Stai Să-ți Povestesc, Andreea, Roxana, Octavian și Cătălin, vin cu povești din experiența lor de viață, începuturi, decizii și consecințe care le-au marcat formarea ca adulți. Pentru că surprind ambiția de a depăși așteptările părinților și a criticilor din jur, dorința de a decide de unul singur, schimbări constante la nivel personal și profesional, experiențe presărate cu umor din Germania și Italia, poveștile lor vă vor amuza și inspira în același timp.

Moderatorul serii va fi Alex Glod, co-fondator al Stai Să-ți Povestesc, care va asigura o tranziție lină între poveștile fiecărui invitat și va împărtăși de asemena poveștile lui legate de noi începuturi, de la primul job în construcții la povara unor decizii făcute sub presiune socială.

Mai multe detalii despre agenda serii și despre modalitățile de înscriere la eveniment găsiți pe pagina – http://stai-sa-ti-povestesc.com/events/serile-ssp-inceputuri-decizii-consecinte/

Povestitorii serii

Obiectivul proiectului Stai Să-ți Povestesc este crearea unor comunități de profesioniști în business, educație și scriere creativă, care au în comun dorința de a practica Storytelling (Arta Povestirii) și de a o folosi pentru a deveni lideri, comunicatori și oameni mai buni. Comunitatea de povestitori Stai să-ți povestesc a fost concepută ca un spațiu de practică pentru oricine își dorește să învețe să transmită valori, o viziune și o gamă largă de emoții, prin propriile povești. 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.