Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seară de proză SF: Silviu Jureschi și Liviu Surugiu

0

Miercuri, 3 februarie 2016, ora 18:30, la Gallery (Str. Leonida nr. 9-11, București), va avea loc o nouă ediție a Galeriei Întâlnirilor, eveniment coordonat de Daniel Sur, sub egida Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane. Invitați: Silviu Jureschi și Liviu Surugiu.

Seară de proză SF Silviu Jureschi și Liviu Surugiu
Silviu Jureschi (1976) este absolvent al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava şi este specialist IT. A publicat câteva povestiri SF în revistele de profil. Scrie bine, dar rar și nu face din scris un obiectiv absolut.

Liviu Surugiu (1969) este scriitor și scenarist. Principalele genuri abordate în creațiile sale sunt science fiction-ul, ficțiunea speculativă și thrillerul religios. În anul 2013 a fost finalist al concursului de scenarii de film organizat de HBO în colaborare cu TIFF, iar în 2015 a câștigat premiul pentru cel mai bun roman SF cu „Atavic”. De-a lungul anilor a colaborat cu o serie de publicații online, cum ar fi „Gazeta SF” sau „Nautilus”. A publicat 5 cărţi: „Imman” (2011), „Atavic” (2014) – o versiune revizuită și extinsă a cărții „Imman, Iubire și moarte pentru totdeauna” (2014), „Rămășițele viselor” (2015), „ERAL” (2015) şi a câştigat 10 premii – premiul JSF-Atlantykron pentru „Visându-l pe Mart Senson”(1994); premiul Supernova pentru „Mâinile lui Solomon”(1994); Premiul Juriului – Pozitronic pentru „Adevărul despre Woopy”(1995); Marele Premiu ARSFAN pentru „Visus”(1995); premiul pentru cea mai bună schiță la concursul Sigma pentru „Îngeri și câini”(1995); premiul Festivalului Vladimir Colin pentru „Întâlnirea”, povestire extinsă și publicată în 2014 sub titlul „Iubire și moarte pentru totdeauna” (1995); premiul al III-lea Quasar pentru „Burta”(1995); premiul Gazetei SF pentru „Daisy”, schiță publicată sub pseudonimul Christian Lis (2013); finalist la Concursul Național de Scenarii organizat de HBO România în parteneriat cu TIFF, secțiunea lungmetraj, cu „Înghețul”(2013); premiul pentru cel mai bun roman al anului 2014 decernat la Romcon pentru „Atavic” (2015); premiul al III-lea, ex-aequo, la a 30-a ediție a Concursului Național de proză scurtă Helion pentru „Regele Spărgătorilor”(2015).

Mai multe informații: https://www.facebook.com/events/534526326707252/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.