Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara de observatii astronomice: Noapte instelata cu Saturn, Luna si Jupiter

0

Vino într-o excursie prin Univers în noaptea de 6 spre 7 august. Luna la Primul Pătrar, planeta cu inele, Jupiter, stele, stele duble, roiuri si galaxii vor fi observate dintr-un loc de la marginea Bucurestiului printr-un telescop de mari dimensiuni.

În plus poti învăta primele constelatii si vei avea posibilitatea să vezi stele căzătoare. Călătoria constă în observatii astronomice prin telescop si ochiul liber împreună cu povesti despre Univers.

Pentru a putea vedea stelele căzătoare aveti nevoie de următoarele: sac de dormit sau sezlong, îmbrăcăminte groasă, spray impotriva tintarilor, lanternă cu lumină cât mai slabă.

Programul de obsevatii începe la ora 22 si se termină – oficial – la 3.

PARTICIPARE PE BAZA DE INSCRIERE LA contact@victoriei.ro

Intilnire la Statuia Aviatorilor la ora 21:00, Bucuresti.

Transportul in afara orasului se va realiza cu sprijinul celor care au masina si ii vor transporta si pe cei fara mijloc de transport – organizarea pe masini va fi facuta de fundatie.

Sursa – foto si text: www.fundatiacaleavictoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.