Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seară de film cu invitat special la Merci Charity Boutique: Irina-Margareta Nistor

0

Te așteptăm sâmbătă, 27 februarie, ora 19.30 la film, brioșe și comentarii cu Irina – Margareta Nistor, critic de film și traducător.

Film: Concertul (2009)

Filmul preferat al românilor (de după Revoluție), într-un sondaj ad-hoc și foarte sincer,  este povestea unei orchestre rusești care reușește cu greu un turneu la Paris, trecându-se plin tot felul de aventuri, de un haz nebun, și unde se cântă Ceaikovski, și se află un mister plin de iubire dramatică.

Filmul este oferit de Independența Film prin amabilitatea domnului Antoine Bagnaninchi.

Afis seara de film #3

Despre Irina-Margareta Nistor

Din ianuarie 2013, marțea și joia are rubrică la emisiunea matinală de la Antena 1.

Din 2011, participă la Festivalul de Psihanaliză și Film de la Londra, pe care îl organizează între timp anual și la București, din 2012. Co-organizează festivaluri de film românesc la Bordeaux și de 7 ani la Montreal. Este membră în diverse jurii la Festivalurile din țară și străinătate, prezintă pelicule și susține sesiuni de Q &A.

Din 2002 este în juriul de preselecţie al Festivalului Internaţional de Film Dakino și din 2007 la Anonimul.

Traduce peste 90 de cărţi, inclusiv dicţionare, piese de teatru  şi romane.

De peste zece ani concepe și moderează emisiunea „Vocea filmelor”, inițial pe Radio Total și apoi pe Radio Guerrilla. Din 2014, are emisiune vinerea la Radio Gold FM.

Este Președintele Onorific al Fundației Vodafone.

Donație sugerată: 25 lei/persoană.

25 de locuri disponibile numai cu rezervare la dani@mercicharity.ro/0726.008.152

Fondurile strânse vor oferi zâmbete copiiilor din proiectul Zâna Mercilută, prin care asigurăm tratament stomatologic copiiilor de la Institutul Oncologic București și unor cazuri sociale. Proiect susținut de Fundația Vodafone România prin programul „Voluntar de Profesie”.

FB: https://www.facebook.com/events/416221898543922/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.