Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara de comunitate, contribuție și board games, 25 mai 2017

0

Cele două proiecte educaționale pentru care vă invităm să contribuim sunt:

Tabără de echitație pentru o clasă cu elevi în situații dificile financiar, al căror învățător este Raluca Petrescu,  membru Training Café (20 elevi într-o școală din București, elevii finalizează cls. I).

Pentru aproape toți acești elevi va fi prima vacanță din viața lor, prima călătorie în afara Bucureștiului, prima tabără. Mai multe detalii direct la Raluca pe 25 mai și pe grupul pentru membri și absolvenți.

Proiectul Scoate eroul din tine! desfășurat pe 31 mai 2017 la Școala Ferdinand, aflat la a doua ediție. La prima ediție au participat peste 200 de elevi, anul acesta estimarea este că vor participa peste 300 de elevi . Organizatorii își doresc să poată oferi cât mai multe cadouri pentru participanți, nu doar pentru câștigători: de la dulciuri, fructe, apă, sucuri naturale, la materiale didactice  (caiete, pixuri, creioane colorate, cărți), tricouri, șepci, mingi, palete de tenis, role, kendame. Puteți aduce astfel de contribuții la seara de comunitate din 25 mai unde va participa unul dintre înițiatori,Vasile Brașovanu, sau vă putem pune în contact cu organizatorii și duce direct contribuțiile la eveniment. Pagina cu toate detaliile Scoate eroul din tine!

Seara de comunitate este și un prilej de (re)conectare și conversații cu alți traineri, facilitatori și oameni pasionați de educație, iar în 25 mai adăugăm la invitație boardgames.

Memotion este un boardgame care va fi lansat luna viitoare de Danion Vasile. Danion vine pe 25 mai cu jocul și ne invită să îl testăm atât pentru noi cât și gândindu-ne la cursurile noastre și cum poate fi utilizat (mai ales pentru teambuildinguri, inteligență emoțională, storytelling, cunoaștere, sar și pentru alte tipuri de activități cu grupuri). Iată invitația de la Danion: ”La întâlnirea de la Training Cafe am să prezint jocul – şi ne vom şi juca. După 15 minute în care vom juca varianta de bază vom personaliza jocul, astfel încât vom juca un board-game la care vă invit să fiţi co-creatori. Este un joc care se personalizează foarte uşor, un joc prin care care facilitează învăţarea celor mai diferite lucruri”

În plus avem un raft din biblioteca de training plin cu alte boardgames din care puteți alege: Dixit, Story Cubes, Piktureka, Monopoly, cărți de joc și multe altele.

Participarea este gratuită pentru toți membrii comunității, indiferent de tipul abonamentului și pentru absolvenții programului Train the Trainers și cu bilet 70 lei pentru alte persoane. Toate încasările din bilete vor merge către cele două proiecte.

Ne ajută confirmarea, dacă dorești să participi te rugăm să confirmi selectând biletul aplicabil.

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.