Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara de comunitate, conectare și contribuție, 23 Februarie 2017

0

În ultima joi din fiecare lună vă invităm la seara de comunitate în care să ne (re)conectăm, să ne bucurăm de conversații care de obicei nu încap în pauza atelierelor de practică și să contribuim la proiecte de educație.

Detalii aici.

Sunteți bineveniți oricând puteți ajunge în intervalul 18.30-21.00, puteți rămâne toată seara sau trece doar câteva minute pentru un suc sau o bere, o poveste, pentru luat o diplomă, pentru o carte de returnat sau de împrumutat sau orice alte conversații despre training.

În spiritul serii de comunitate te invităm să aduci ceva bun care poate fi împărțit cu ceilalți membri.

Continuăm să susținem și să strângem contribuții pentru:

  • două clase cu elevi în situații dificile financiar, clase ale căror învățători sunt doi membri Training Café (12 elevi într-un sat din județul Brașov, cls. a IV-a și 19 elevi într-o școală din Bcurești, cls. I) . Sunt binevenite rechizite (hârtie, markere, carioci, pixuri, lipici, scotch, creioane colorate, post-its etc.), cărți de povești, cartoline educaționale sau alte materiale cu care doriți să contribuiți. Detalii pe grupul de gmail pentru membri, pe grupul de Facebook pentru membri și absolvenți sau pe email la salut@training-cafe.ro

  •  o bibliotecă de training pentru Clubul Formatorilor de la Chișinău, mulți dintre ei absolvenți ai programului Train the Trainers pentru care puteți contribui cu resurse în limbile română și engleză (training.facilitare, teambuilding, public speaking etc.).

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.