Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara de colectie cu artisti din SUA, Norvegia si Romania / concert caritabil

0

Cunoscuta cantareata americana de folk, Jaymay vine, pentru prima data in Romania intr-un concert caritabil ce va avea loc la Beraria H, joi, 6 noiembrie, incepand cu orele 20.

Jaymay este nascuta in New York si crescuta in Long Island. Dupa ce a absolvit Colegiul din Florida in 2003 s-a reintors in New York pentru a incepe cariere de cantareata folk. Cei de la New York Times au numit-o „nume mare pentru universul indie ” A colaborat cu mari artisti si compozitori din industia muzicala, cum ar fi Kevin Devine, Cheyenne, Dirty on Purpose si multi altii.

afis jaymay-01

Alaturi de Philip Mohn si Ole Amunsden din Norvegia si Cornelia Tihon din Romania vor sustine un concert caritabil pentru a sustine proiectele ONG-ului Hand2Hand.

Pe langa concert toti cei prezenti o sa ia parte la o petrecere de filme gandita si regizata de Sorin Lupascu (recunoscut DJ al anilor 80 si journalist de radio,televiziune si presa scrisa)

Invitatia pe care o face Sorin Lupascu este de a ne recompune “filmul filmelor”, fiecare in parte, purtand propriile emotii starnite de peliculele in chestiune, de amintirile vizionarilor prin intermediul soundtrack-urilor cel putin la fel de célèbre ca peliculele care le-a lansat.

De asemenea si expoziția de tablouri „Prinț și cerșetor”, inspirată din cartea cu același nume realizata de catre cursanții A.R.T.E. împreună cu voluntarii H2H Romania poate fi admirata. Expozitia doreste sa-l aduca pe privitor in lumea pura si plina de iubire si zambete a copiilor.

Asociatia Hand2Hand Romania a fost infiintata in anul 2005 la initiativa lui Tom Andreeasen de a avea o filiera si in Romania.

Ideea infiintarii Hand2Hand Norvegia, in 2000, s-a materializat pe fundalul vizitei lui Tom Andreassen in Romania, pe vremea aceea, ca angajat in cadrul unui ONG Norvegian, “Norwegian AID”. Scopul ONG-ului era de a realiza un reportaj despre copii din canale zonei Garii de Nord. Impresionat fiind de copii cu care a interacationat, Tom a decis sa duca ideea mai departe. Cinci ani mai tarziu simtind necesitatea unei prezente locale puternice, care sa-i sustina si incurajeze pe copii orfani, a infiintat Asociatia Hand2Hand, in Romania avandu-i alaturi pe SKARSTAD HARALD, SIRBU- SKARSTAD MONICA si NYGAARD KJELL OVE

Cele doua organizatii partenere, desi legate intre ele prin aceea ca o parte a membrilor fondatori sunt comuni atit H2H-RO cit si H2H-NO, sunt organizatii  independente din punct de vedere juridic, functionind dupa legislatia aferenta organizatiilor non-guvernamentale din Romania si, respectiv, Norvegia.

Cu timpul, scopul initial al celor doua organizatii a fost extins pentru a include activitati educationale si de dezvoltare pentru copiii din centrele de plasament, iar in cazul H2H NO zona geografica de actiune s-a extins pentru a include India.

In prezent, pe baza sprijinului financiar provenit in special din donatii facilitate de partenerii norvegieni dar si in baza sprijinului local, H2H RO deruleaza programe, pentru integrarea socio-profesionala a copiilor din centrele de plasament, cresterea incredereii in sine si dezvoltare personala prin arta, dezvoltarea unor programe de responsabilitate sociala, oferirea de suport financiar familiilor in dificultate, imbunatatirea calitatii vietii grupurilor vulnerabile si dezavantajate din Romania, atragerea de resusrse financiare, donatii si sprijin direct din partea angajatilor din companii private, incluziune sociala (cu accent pe copii din centrele de plasament)

Intrare bilet 20 RON.

Incasarile din bilete vor fi donate ONG-ului.

Va asteptam alaturi de noi la o seara plina de magie, cantec si culoare!

Pagina evenimentului:  https://www.facebook.com/events/1492802667659216/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.