Seara de Bucate in Bucuresti @ Fata care Gateste cu Flori

0

Asa cum ii sade bine unui voiajor, toamna este pentru mine anotimpul in care imi fac bagajele si ma pornesc la drum.

Deschid Seara de Bucate in Bucuresti cu un dor firesc si nebun de mare! Va fi o calatorie unica cu mai multe popasuri.

Miercuri seara, pe 16 octombrie, ma voi imbarca pe corabie si voi pleca, nu intamplator, pe urmele navigatorului italiano-spaniol. Atunci cand lumea s-a deschis, cand gusturi noi au inceput sa colinde continente vechi. Voi sarbatori cum se cuvine Ziua lui Columb, pe mai multe continente! Asa incepe calatoria mea in taina gusturilor fine, in cautare de noi arome, vechi obiceiuri, oameni faini si orizonturi nemarginite.In fiecare saptamana, aleg destinatii unice, descopar oamenii locului, gatesc cu roadele pamantului, visez la o Lume Noua, Veche deopotriva!…

Daca am sa caut Estul si am sa descoper Vestul ramane de vazut. Cine ajunge cu mine la prima asezare va stii.. Atatea locuri diferite…atatea destinatii unice cu bucate…si ambasadori pe masura gusturilor rafinate! 

In curand mai multe detalii pe pagina de eveniment-concept: www.facebook.com/SearaDeBucate

 — la Hotel Marshal Garden.

fata care gateste cu flori

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează