Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara de Astronomie: Asteroizi. De la Ceres la 2017 CS17| cu Adrian Șonka, astronom 

0

30 octombrie 2017, orele 19.3o, la Journey Pub pe strada George Enescu nr. 25, în Piața Romană, București.

FB: https://www.facebook.com/events/125743384755798


* Intrarea la eveniment este liberă, în limita a 100 de locuri disponibile în sală. Pentru o elegantă acomodare în spațiu vă rugăm să faceți o scurtă rezervare telefonică la numărul 0752 285 286 – Journey Pub

____Locul tau in Univers______
Ai idee cum arată Universul, atât cât a putut fi cartografiat până acum? Știi cine îți sunt vecinii? La următoarea întâlnire, în cadrul Serilor de Astronomie de la Journey Pub, aruncăm o privire largă asupra locului nostru în acest univers. Simulările de călătorie se vor face cu date reale, la zi, imaginile utilizate fiind chiar cele oficiale NASA.

____Adrian Șonka. Astronom_________

Adrian Șonka este astronom, absolvent al Facultății de Fizică din Bucuresti, cu specializarea metrologie. Este membru al Astroclubului București și membru colaborator al AAVSO (American Association of Variable Star Observers). Poate fi urmărit în activitatea sa de astronom pe site-urile www.astronomic.ro şi www.astro-urseanu.ro.

Parteneri media: Radio Romania Cultural – Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, Gratuitor.ro, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Filme-carti.ro, Pierdut prin Lume, UrbanThings, Munteanu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.