Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara de antreprenoriat social la RoPot / 23 august 2010

0

In fiecare săptămână te invităm să participi la o seară alaturi de noi. Dacă e luni, din 2 in 2 saptămâni, te aşteptăm la o seară de antreprenoriat social. Carţile le vom descoperi în fiecare a doua miercuri din fiecare lună, iar serile de comunitate în ultima miercuri din fiecare lună.

Seara de Antreprenoriat Social
Data:  luni, 23 august; 18:30 – 21:30

Descriere: Care sunt realităţile curente legate de antreprenoriatul social? Care sunt ideile care au în momentul de faţă success în Romînia şi în lume? Idei despre cum putem reuşi în drumul de la o idee de schimbare la rezultat şi conectarea cu oameni care trăiesc experienţa.
Obiective:

  • Înţelegerea antreprenoriatului social prin exemple reale;
  • Conectarea cu reţeaua de antreprenori sociali;
  • Inspiraţie şi idei pentru dezvoltarea proiectului tău.

Invitaţi: fiecare sesiune are cel puţin un invitat din cadrul unei afaceri sociale. Până acum i-am avut alături de noi pe: Teia Catană – ViitorPlus, Iulian Ifrim – Sacoşa de Pânză, Roxana Damaschin-Tecu – NESsT România, Raluca Gheorlan – Ateliere Fără Frontiere.
Gazde: Oana Ţoiu, Raluca Medesan
Locaţie: Biblioteca @ British Council
Mai multe informatii pe ropot.ro

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.