Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara cinematografică în fiecare marți, la Therapy

0

Filmikon & Therapy lansează propunerea de terapia prin film: în fiecare marți, din 23 mai până pe 15 septembrie, Filmikon va prezenta la Therapy o selecție de producții cinematografice autohtone și internaționale, pe terasa bistro-ului.

filmikon rdw

Deschiderea evenimentului va fi marcată pe 23 mai cu proiecția filmului câștigător al acestei ediții Diploma Selected, „Omul de pe lună”, regizat de Mihnea Aliciu, precum și a celui de anul trecut, filmul Prăjitorul de pâine, regizat de Cristian Pop. Diplomele sunt selectate din lucrările de absolvire ale școlilor de film din România de către Ileana Bîrsan, critic și educator de cinema, fondator Filmikon. Cei doi regizori absolvenți vor fi prezenți după proiecții pentru un dialog cu spectatorii.

Evenimentul are loc în cadrul Romanian Design Week.
Intrarea este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.