Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SEARA CELOR TREI TENORI / 30 aprilie 2013

0

Centrul European de Arte organizează marți, 30 aprilie, orele 18.30, la Palatul Național al Copiilor, un concert vocal-simfonic deosebit, SEARA CELOR TREI TENORI. Orchestral Artistic del Bucharest, sub bagheta dirijorul IURIE FLOREA și tenorii HECTOR LOPEZ, LUCIAN CORCHIȘ și LIVIU INDRICĂU,  propun pagini celebre de: Verdi, Puccini, Leoncavallo, Kalman, Lehar, Lara, Padilla, Sorozabal, Cardillo, de Curtis, Denza, di Capua și speră să capteze atenţia spectatorilor și fiecare arie cântată de tenori să smulgă ropote de aplauze  din partea asistenţei.

Cei trei tenori și dirijorul angajați sau colaboratori ai Operei Naționale din București:

Iurie Florea (Chișinău) a absolvit Conservatorului de Muzică din Chişinău, Republica Moldova, promoţia 1986 şi a fost bursier al Conservatorului “Rimski-Korsakov” din Sankt Petersburg (Rusia).

Hector Lopez (Mexic) a început studiile muzicale la Conservatorul Naţional de Muzică din Mexico City, urmând cursurile de violoncel şi saxofon. În anul 2004, celebrul tenor român, Ludovic Spiess, i-a propus să colaboreze cu Opera Naţională Română din Bucureşti şi, din acel an, Hector Lopez devine solist al acestei instituţii, rolul de debut fiind Alfredo din La Traviata de G. Verdi.

Lucian Corchiș a absolvit cursurile de master la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, facultatea de arte ale spectacolului, secţia interpretare vocală, clasa profesoarei Eleonora Enăchescu (2008-2010). Între anii 2000 -2005 a absolvit cursurile de bază ale UNMB, clasa profesorului Iulian Băiaşu.

Liviu Indricău este absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, Facultatea de Interpretare, sectia Canto, tenorul a participat la cursuri de masterclass sustinute de baritonul Eduard Tumagian si de regizorul Marco Gandini.

Orchestral Artistic del Bucharest este o orchestra simfonica de camera,  compusa din  instrumentişti  profesionişti, ce   abordeaza toate       genurile muzicale, la un nivel pe mãsura repertoriului.  Membri ai diferitelor  formatii de elita, reuniţi pentru a reda publicului momente deosebite în compania muzicii. Pe langa aceasta componenta de prim rang,  orchestra se poate mandri cu colaborari extinse cu mai multi importanti producatori de spectacole din lume Rundel, Johan de Mei, etc.

Centrul European de Arte a fost creată pentru a contribui la îmbunătățirea calității industriei muzicale, din pasiune pentru artă. Aceasta s-a implicat intens în viața culturală românească, oferind spectacole și concerte de calitate pentru cei avizi de cultură și divertisment.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro  și în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro pe www.myticket.ro si librariile Carturesti.

afis final

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.