Se reiau lucrarile la Centrul Istoric Bucuresti!

1

Potrivit declaratilor administratiei locale din Bucuresti, in perioada imediat urmatoare se reiau lucrarile de reabilitare in Centrul Istoric!  Circa 25 milioane de euro sunt alocate pentru reabilitarea a 16 strazi. Investitia presupune amenajarea utilitatilor, instalarea mobilierului stradal precum si reabilitarea iluminatului public.

Potrivit eurourbanism.ro „valoarea noului contract s-ar putea ridica la circa 25 mil. euro, avand in vedere ca Sedesa a efectuat lucrari in valoare de 10 mil. euro pana la rezilierea contractului, potrivit ultimelor informatii disponibile.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.