Se lanseaza un nou proiect: Fratii Grime (Vali Umbra si Power pe Vinil)

0

19 martie, B52, Bucuresti: Se lanseaza un nou proiect: Fratii Grime (Vali Umbra si Power pe Vinil) + concert Argatu

Dark Side Booking Academy si Clubul B52 din Bucuresti va invita joi, 19 martie, la a patra editie Dark Side Nights, cu Argatu, Vali Umbra si Power pe Vinil, ultimii doi prezentandu-se, in premiera, cu cel mai proaspat proiect de muzica de pe piata alternativa – Fratii Grime. Pe amandoi ii stiti din trupa Subcarpati. Vali Umbra este a doua voce a trupei, iar Power pe Vinil este DJ-ul trupei.

Intr-o buna zi, s-au gandit sa incerce sa cante si impreuna. Ce a iesit?
„Pai … eu si Power pe Vinil lucram deja la un album de Grime si vrem sa prezentam cateva piese din acest proiect, joi, la concertul de lansare offline din B52. Big up!” – Vali Umbra

dark side nights

Pe FB aici ii gasiti – facebook.com/grime.ro

ARGATU
Argatu (facebook.com/Argatu.Falticeni) este considerat un mic geniu datorita muzicii pe care o creeaza de la 17 ani. Fiecare album al lui incearca o mica schimbare. Pana acum, a lansat doua albume, sub marca CULESE DIN CARTIER ( proiect initiat de Subcarpati), ce pot fi descarcate, GRATUIT, de pe www.subcarpati.com

Momentan, lucreaza intens la albumul cu numarul 3.

DOORS EVENT: 20:00

After-party: Taraboi De Joi @ B52 – Intrarea libera
Eveniment FB: http://on.fb.me/1H63PrH

Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si fizic, in reteaua IaBilet, precum si in ziua concertului, la intrare.

BILET: 30 lei – http://bit.ly/1zUng0K

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.

Extra: Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore/ de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

***

Dark Side Nights este o noua platforma muzicala menita sa promoveze scena muzicala romaneasca si sa intareasca, pe cat posibil, relatia dintre public si trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfasura joia, la B52, unde vor concerta trupe consacrate, dar si trupe din noul val, apartinand tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical <<fabricat in Romania>> si nicidecum mercantilizarea lui.

Detalii despre toate concertele – aici. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează