Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se lanseaza Bucharest Business Fair – primul targ dedicat antreprenoriatului urban creativ din Romania

0

In luna antreprenoriatului la nivel mondial,

Se lanseaza Bucharest Business Fair – primul targ dedicat antreprenoriatului urban creativ din Romania

Bucuresti, 08 noiembrie 2018: In luna noiembrie, luna antreprenoriatului la nivel mondial, are loc prima editie a targului Bucharest Business Fair #1. Acesta este un eveniment de doua zile dedicat antreprenoriatului urban* creativ. Peste 35 antreprenori cu o valoare cumulata a business-urilor de peste 20 Milioane Eur isi vor expune produsele si serviciile in cadrul targului ce va avea loc in 24 si 25 noiembire 2018 la ATOM the space.

Bucharest Business Fair#1 este gandit sub forma unui spatiu de expus, schimbat si crescut idei antreprenoriale urbane si va consta intr-un mix de expoziții, workshopuri si dezbateri dedicate celor care au fondat recent business-uri proprii sau care intentioneaza sa o faca in viitorul apropiat.

Printre expozantii care vor fi prezenti la Bucharest Business Fair#1 se numara: Lelograms, Touching Art Cocktal, Abund Berry, Buturuga Design, Maestoso, the date., Fof Petcare, Rawlicious 22, Bluzat, Vals Flower, My Secre, Odyseea Sailing, Koon, Formtex, Momentos, Lyria, Xevents, Gina Matei coach, Nayino Resort Hotel si lista este intr-o continua crestere.

Obiectivul meu este sa contribui la cresterea numarului de antreprenori urbani din Bucuresti si nu numai oferind inspiratie si know-how tuturor celor aflati in momentul de inceput al afacerii proprii.”, a declarat Vlad Mihalachioiu – organizatorul Bucharest Business Fair#1. „Targul este o etapa fireasca in evolutia clubului de business pe care l-am initiat acum un an. Dupa ce ne-am concentrat eforturile pe construirea comunitatii si am strans aproximativ 400 de proprieteati de businessuri urbane, cred ca este momentul sa ne deschidem si catre exterior.”

In cadrul workshop-urilor de la Bucharest Business Fair #1 se vor dezbate teme precum:

  • Mentorat de la antreprenor la antreprenor

  • Alte nevoi alte antreprenorului in afara capitalului finaciar

  • Networking-ul antreprenorial si beneficiile lui

  • Este util sa particip la o expozitie? ”

  • ” Uita ca exista raspunsul NU in vanzari” 

  • Ora de mixology

  • Master Class de Feteasca Neagra.

Targul este organizat de comunitatea de antreprenori Bucharest Business Club care reuneste in acest moment aproape 400 de proprietati de businessuri urbane din Bucuresti si nu numai.

Clubul se afla la editia cu numarul 37 si presupune intalniri saptamanale in care membri impartasesc experiente de afaceri si fac networking de calitate. Statutul de membru se poate primi doar pe baza de recomandare de la un membru existent.

*Termenul de antreprenor urban a inceput sa fie foloisit inca de la inceputul anilor 1990 in Statele Unite ale Americii. In principiu, urban se referea la minoritatile din interiorul unui mare oras si antreprenor desemna acele persoane care, folosind resurse limitate, oferea zonelor invecinate solutii de business locale. Astazi, termenii sunt folositi pentru a desemna antreprenorii care lucreaza in si pentru orase. In prezent, 600 de orase constituie 60% din economia globala. S-a prevazut ca pana in 2025, primele 100 de orase vor realiza 35% din rulajul economic din lume.”, spune Boyd Cohen. Asadar, marile orase sunt foarte interesate in dezvoltarea spiritului antreprenorial urban. Fundatii, universitati, fonduri de copital si chiar guverne au generat programe care au ca obiectiv crearea de economii puternice bazate de businessuri locale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.