Se lansează abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio!

0

Vineri, 20 martie, se lansează noile abonamente pentru ultimele trei luni de stagiune (aprilie-iunie) la Sala Radio! Dacă vă doriţi să ascultaţi muzică de calitate – simfonică, de cameră, jazz sau folclor – nu rataţi evenimentele pregătite de Orchestrele şi Corurile Radio România pentru ultima perioadă a stagiunii 2014-2015.

Sala Radio_ foto Johannes Kruse

Violonistul Alexandru Tomescu ce interpretează una dintre creaţiile controversatului compozitor american contemporan Philip Glass, cu trei nominalizări la premiile Oscar (pentru bandă sonoră), actorul Mircea Albulescu în calitate de narator (alături de Orchestra de Cameră Radio), solistele de jazz Luiza Zan şi Teodora Enache alături de Big Band-ul Radio, seară muzicală cu Grigore Leşe şi Artur Șahnazarian, concertul aniversar al Corului de Copii Radio – “70 DE PRIMĂVERI”, acordenonistul francez Richard Galliano, concertul dedicat Zilei Regalităţii în România sau cel cu violonista de origine română Sarah Nemţanu, care este astăzi vioara întâi la Orchestre National de France sunt doar câteva puncte de reper esenţiale pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio.

Evenimentele de la Bucureşti din cadrul turneelor naţionale “Pianul călător” (Horia Mihail), “Turneul Stradivarius” (Alexandru Tomescu şi Eduard Kunz), “Vă place tango?” (Răzvan Suma, Analia Selis şi Julio Santillan) sau “Flautul de aur” (Ionuţ Bogdan Ştefănescu şi Horia Mihail) se vor derula de asemenea în finalul stagiunii 2014-2015, la Sala Radio.

Vă aşteptăm aşadar din 20 martie la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a vă asigura locurile cele mai bune! Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :

–          de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;

–          în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;

–          în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio.

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2015):

– Abonamente de acces:

– categoria I – 535 lei
– categoria a II-a – 428 lei
– categoria a III-a – 321 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 321 lei
– categoria a II-a redus – 257 lei

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi www.bilete.ro, în oficiile Poştei Romane, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în Magazinele Germanos. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.  

Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 şi 44 până la staţia „Radio România” – Piaţa Virgiliu (Str. Berzei la intersecţia cu Ştirbei Vodă, în apropierea străzii Berthelot). Puteţi de asemenea alege mijloacele de transport care circulă în apropiere – Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Ştirbei Vodă, Bul. Eroilor, Calea Plevnei, Bul. Dinicu Golescu – autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.