Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se deschide un nou sezon de vizite în fabrica Danone din București pentru micii școlari

0

Danone a dat startul la înscrieri pentru programul de vizite “Vino acasă la Danone” dedicate școlarilor din ciclul primar. Porțile fabricii din București se vor deschide și în acest an școlar pentru ca micuții vizitatori să aibă parte de o experiență educativă și distractivă de neuitat.

Aventura lor începe ca o poveste. Înca de la poarta fabricii fac cunoștință cu Văcuța Drăguța, mascota care le spune bun venit chiar de la intrare. Apoi, prichindeii intră direct “în pâine” (sau, mai potrivit, “în iaurt”), învățând despre drumul laptelui de la fermele partenere românești până la fabrică, despre cum se transformă laptele proaspăt în iaurt, cum producem zilnic un million de iaurturi de cea mai bună calitate, dar și despre cât de importantă este o alimentație echilibrată și care este rolul lactatelor în cadrul acesteia.

TE_M1925

În cadrul vizitelor la Danone, copiii fac un tur al fabricii, pornind de la secția de primire lapte crud, continuând în secția de ambalare unde pot vedea cum paharele de iaurt prind viață direct pe linia de fabricație, iar la final cunoscându-l pe faimosul Vasilică, robotul harnic care se ocupa de ultima etapa de ambalare.

Programările pentru vizite se realizează online, pe site-ul www.danone.ro/cunoaste_danone/vino_acasa_la_danone prin completarea formularului.

Proiectul vizitelor pentru copii în fabrică a început în urma cu cativa ani, ca parte din programul „Vino acasă la Danone”, compania dorind să ofere consumatorilor posibilitatea de a cunoaște cum se produc zilnic iaurturi simple, cu fructe sau cu cereale, pentru toate gusturile.

Până acum, peste 5000 mii de copii au trecut poarta fabricii din Colentina ca să descopere magia din spatele unui pahar de iaurt.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.