Se deschide SHINRI Dojo – Aikido Aikikai

0

SHINRI Aikikai Aikido DOJO își deschide porțile începând cu luna aprilie, într-o locație centrală, recent renovată, în complexul Pionierul – str. Tăbăcarilor, nr. 7, București (zona pasaj Mărășești).

Antrenamentele vor avea loc în zilele de marți și joi, după următorul program:

17.00-18.00 – Copii începători 5-12 ani

18.00-19.30 – Adolescenți și adulți începători

Beneficiezi de avantajul unei grupe în formare, unde toată lumea este la același nivel, o vei lua de la zero fară să te simți complexat, grăbit sau “mai puțin în formă” decât colegii tai!

Antrenamentele vor fi conduse de sensei Andrei Samoil. Calificarea sa de instructor în cadrul Fundației Române de Aikido Aikikai este recunoscută la nivel mondial, Fundația fiind afiliată la Hombu Dojo din Japonia, considerat centrul mondial al Aikido și membră cu drepturi depline în Federația Internațională de Aikido. De asemenea Andrei este antrenor federal de Aikido, certificat de Centrul Național de Formare și Perfectionare a Antrenorilor și formator licențiat.

Beneficiază de experiența a 10 ani de practică, a participat la numeroase stagii naționale și internaționale și este unul dintre instructorii certificați specializați pe lucrul cu copii de vârsta mică.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează