Se deschide SHINRI Dojo – Aikido Aikikai

0

SHINRI Aikikai Aikido DOJO își deschide porțile începând cu luna aprilie, într-o locație centrală, recent renovată, în complexul Pionierul – str. Tăbăcarilor, nr. 7, București (zona pasaj Mărășești).

Antrenamentele vor avea loc în zilele de marți și joi, după următorul program:

17.00-18.00 – Copii începători 5-12 ani

18.00-19.30 – Adolescenți și adulți începători

Beneficiezi de avantajul unei grupe în formare, unde toată lumea este la același nivel, o vei lua de la zero fară să te simți complexat, grăbit sau “mai puțin în formă” decât colegii tai!

Antrenamentele vor fi conduse de sensei Andrei Samoil. Calificarea sa de instructor în cadrul Fundației Române de Aikido Aikikai este recunoscută la nivel mondial, Fundația fiind afiliată la Hombu Dojo din Japonia, considerat centrul mondial al Aikido și membră cu drepturi depline în Federația Internațională de Aikido. De asemenea Andrei este antrenor federal de Aikido, certificat de Centrul Național de Formare și Perfectionare a Antrenorilor și formator licențiat.

Beneficiază de experiența a 10 ani de practică, a participat la numeroase stagii naționale și internaționale și este unul dintre instructorii certificați specializați pe lucrul cu copii de vârsta mică.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează