Se deschide primul Centru destinat copiilor cu dislexie din România

0

Asociația Edulier te așteaptă să îi cunoști pe copiii cu dificultăți de învățare- scris, citit, calculat, memorat!

Asociația Edulier vă invită cu mare bucurie joi, 7 aprilie 2016, de la ora 11:00, la evenimentul de deschidere oficială a primului Centru destinat terapiei educaționale a copiilor cu dislexie, disgrafie, discalculie, cunoscute sub numele de tulburări specifice de învățare ( TSI).

unnamed

Locația evenimentului: București, strada Lipova nr 23, sector 1, zona Știrbey Vodă- Gara de Nord.

Centrul Edulier pentru Copiii cu Dificultăți de Învățare a primit sprijinul Telekom, Ca Immo, Animax, Il Passo, MDS Electric, NOD, Epson, Arabesque, Gilmar Trading, DACRIS, Himalaya, Conviv Media, Sonerg, Andeli Design, Tryamm, Nei Guard, Crama Averesti, Privileg Catering s.a.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.