Se deschide primul Centru destinat copiilor cu dislexie din România

0

Asociația Edulier te așteaptă să îi cunoști pe copiii cu dificultăți de învățare- scris, citit, calculat, memorat!

Asociația Edulier vă invită cu mare bucurie joi, 7 aprilie 2016, de la ora 11:00, la evenimentul de deschidere oficială a primului Centru destinat terapiei educaționale a copiilor cu dislexie, disgrafie, discalculie, cunoscute sub numele de tulburări specifice de învățare ( TSI).

unnamed

Locația evenimentului: București, strada Lipova nr 23, sector 1, zona Știrbey Vodă- Gara de Nord.

Centrul Edulier pentru Copiii cu Dificultăți de Învățare a primit sprijinul Telekom, Ca Immo, Animax, Il Passo, MDS Electric, NOD, Epson, Arabesque, Gilmar Trading, DACRIS, Himalaya, Conviv Media, Sonerg, Andeli Design, Tryamm, Nei Guard, Crama Averesti, Privileg Catering s.a.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.