Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se apropie Conferinta Marketing for Health, Healthy Life & Wellness

0

Adrenallina Sports PR & more, prima agentie din Romania dedicata comunicarii in zona sport, viata sanatoasa si wellness, organizeaza pe 27 noiembrie 2017 prima editie a Conferintei Marketing for Health & Wellness.

In cadrul evenimentului agentia lanseaza pe piata un studiu in premieraCe obiceiuri de viata sanatoasa si wellness au romanii?

Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanti, nr 50B, Bucuresti), cu incepere de la ora 9.30.

Rolul conferintei este de a oferi informatii si de a inspira prin abordari creative si inovative, pentru a comunica mai bine produsele/ serviciile/ proiectele pe care le desfasoara brandurile din domeniul sanatatii & a vietii sanatoase, wellness-ului.

In panelul de speaking vor fi prezenti reprezentanti ai mediului de sanatate & wellness din Romania, reprezentanti din sfera societatii civile, specialisti in comunicare si marketing.

Audienta va fi formata din Marketing, PR, strategy professionals, Business owners, General Managers, HR managers, branduri din zona health/ wellness/ viata sanatoasa sau branduri care comunica utilizand acest teritoriu, dar si health/ wellness/ healthy lifestyle enthusiasts.

Agenda evenimentului: http://adrenallinamedia.ro/agenda-conferinta-health/

Inscrierile la eveniment se pot face aici: http://adrenallinamedia.ro/inscriere-2/

Speakerii principali ai evenimentului sunt:

Cornel Caramizaru, general manager FrieslandCampina Romania

Nicoleta Scarlat, director vanzari Eisberg Romania

Diana Sabau, piscinele Kasta Metal

Dr. Victor Clatici, medic dermatolog & anti-aging

Andrei Ciurcanu, Head of Investigation, Agent Green

Partenerii Conferinței sunt:

Napolact (Gold)

Kasta Metal (Silver)

Eisberg, Lac de Verde (Bronze)

Agent Green

SupAcademy

Partenerii media: Revista Biz, Romania Libera, Click! Sanatate, Business Review, CARIERE, Sport Total FM, The Trends, FitReport.ro, Adrenallina.ro, Business24.ro, Ziare.com, Senso TV, PRwave.ro, AromaVerde.ro, Economica.net.

Adrenallina Sports PR & more este prima agentie de PR din Romania dedicata comunicarii in zona sport, viata sanatoasa, wellness. Ofera servicii de strategie & branding, organizare eveniment, strategii corporate social responsibility (CSR), programe de motivatie prin sport si viata sanatoasa pentru companii.

Detalii suplimentare la www.adrenallinamedia.ro.

*Adrenallina, Sports PR & more este parte a Adrenallina Media, ce cuprinde si www.adrenallina.ro, cea mai cunoscuta platforma de sport de anduranta si aventura din Romania in alergare, ciclism, triatlon.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.