Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scurt-circuit, incubator redefinit

0

Pe 6 februarie, de la ora 20.30, mansarda incubator107 se redefinește printr-un SCURT-CIRCUIT. Veniți pregătiți cu lanternele din dotare, cu câte o pereche de licurici voioși însoțiți de 30 lei luminoși.

160127_Scurt-Circuit afis v3

Deslușim legile electronicii apelând la meșterii lunii februarie. Fugim de radiații luminoase apelând la Mandala – armonie prin culoare. Stabilim sensul curentului electric ce transformă dragostea din NEVOIE în PUTERE. Apelăm la un soi de magnetism ca să înțelegem SUNDAO – Arta respirației și a stării de bine și aducem la lumină mitul dichisului în bucătărie.

La ora 0:00 se ia curentul. Nu e vorba de nicio calamitate, ci de o noutate: incubator se redefinește. Este prezentat fără electroșocuri noul concept, iar printr-un concert ON ne bucurăm de el.

Luăm harta din cui și pornim în gașcă ca să descoperim câmpuri electromagnetice în cele 3 camere din partea nevăzută a casei incubator107. Una-i plină de baloane și culoare, alta-i fosforescentă, unde vei răspunde la provocarea „Before I die”, iar cea de-a treia un colț fotografic la înaltă tensiune.
Urcăm în mansarda, căci ne așteaptă o coregrafie electrică cu mult fum pornită de Alina Petrișan.

160127_Scurt-Circuit-desfasurator-text

Ne premiem potențialul electric într-un concurs de dans și ne spunem noapte-bună într-un party de-a dreptul electrizant.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.