Scrisori și concert în busul turistic

0

După succesul edițiilor de la metrou, 2 rute de tren, tramvai, initiativa „Scrisori calătoare” ia cu asalt traseul autobusului turistic,  duminică, 11 septembrie, ora 18.00.

Va fi decorat cu 200 de scrisori caligrafice,  scrise  atât în limba română, cât și în limba engleză pentru strănii care care vizitează Bucureștiul. De asemenea, pe platforma superioară va avea loc un concert de muzică clasică, semnat de Muse Quartet, cu un program diversificat pentru o duminică reușită.

scrisori-calatoare

Sunt mesaje pozitive, cu scopul de a-i face pe călători să zâmbească și de a le reaminti că gesturile simple fac diferența. Inițiativa aparține proiectului ”Livrez Dragoste/ Atelierul de scrisori ( primul serviciu de scris și de livrat scrisori caligrafice), în parteneriat cu RATB.

*Traseul: Piața Presei Libere, Muzeul Satului, Arcul de Triumf,  Piața Victoriei, Piața Revoluției, Palatul Parlamentului, CEC, Piața Unirii, Universitate, Piața Romană, Piața Charles de Gaulle, Parc Herăstrău, Muzeul Satului.

Preț bilet : 25 Ron valabil 24 h

www.LivrezDragoste.ro

expeditor@livrezdragoste.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.