Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scrisori in trenul de metrou

1

La metrou se Livreaza Dragoste

Dupa succesul editiei de anul trecut, cand un tren a fost decorat cu 222 de scrisori caligrafice, ca in vremurile de demult, initiativa „Scrisori calatoare” revine, pe 2 trasee si la intervale de timp diferite.

_DSC0120

Astfel, bucurestenii care vor circula cu metroul miercuri, 23 martie 2016, vor avea avea parte de surprize in plic. Este vorba de 700 de scrisori cu sigiliu ce urmeaza a fi descoperite. Acestea ascund sub sigiliu mesaje simple, dar negresit vor fura un zambet si vor naste intrebarea : cine mai trimite epistole in zilele noastre? Dar sa ne si reamintim ca gesturile simple fac diferenta.

_DSC0449

De asemenea, fiecare destinatar este încurajat, fie sa pastreze scrisoarea, fie sa o “uite” in alt loc pentru a fi gasita de un necunoscut, ca bucuria sa tot circule.

Inițiativa aparține proiectului ”Livrez Dragoste” – http://www.livrezdragoste.ro/, primul serviciu de scris și de livrat scrisori caligrafice în parteneriat cu Metrorex.

www.LivrezDragoste.ro
expeditor@livrezdragoste.ro
facebook.com/LivrezDragoste

_DSC0135

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.